miro5671 Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 Mam to w dupie.....Człolwiek się produkuje,a tu zero odzywu...!!!!Co za kużwa naród...Ja kładę już laskę na to ognisko....I więcej nie zawracajcie juz dupy - Paranoja - z taką organizacja nigdy do niczego nie dojdziecie...!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 14 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2005 Sobota 18 czerwca strzelnica z kanałem 8:00. Proszę się dopisywać do listy uczestników i bez marudzenia.Miro nie denerwuj się brzydki będziesz jak żaba.pozdrawiam.AKpstermin i lokalizacja jest ostateczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 14 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2005 Miro ale upierdolisz kociołek.W pracy dzisiaj jestem.Kudłaty uspokuj Wielkiego Wodza (miro) bo się rozpuknie ze złości.PzdrAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 Pijany byłem wczoraj hehehe - sory.My z generałem i kudłatym jesteśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 Tosiek.O ósmej to zawcześnie,Rafał pracuje do 14 i musimy wziąść na to poprawkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 heh, bardzo chętnie ale wyjeżdżam do Kościana. Ale żałuję. Kudłaty kiełbaske za mnie zje i kielicha wychyli, jemu nigdy za dużo. A przy okazji,nie jadących na ognisko, zapraszam 17-19 na Dni Kościana. Też popijemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 Witam! dzięki za zaproszenie:-)Mam teraz mały zapierdziel w związku z pisaniem pracy mgr bo obronę mam w przyszłym tyg. chcę do soboty się z tym wyrobić wszystko pójdzie zgodnie z planem to jestem. O której chcecie startować z imprą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 Samo ognisko ok.17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 A dla tych co chcą przyjechać już rano zaplanowany jest wypad z wykrywkami na pozycje Niemieckie w rejonie wsi............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 Ja tez nie dam rady zaliczenia kołą i inne gówna niestety mnie dorwały i musze szybko z tego jakos wybrnąć cało:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 O 17 bedę z Długasem Robertem:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 No co jest panowie - czyżby to już wszyscy ??? Nikt więcej nie ma ochoty na pieczoną kiełbasę,sto gram i browary...I to już pojutrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 grupa lodz niestety nie przybedzie klopoty z transportem i zyczymy milej zabawy pzdr obert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Dzięki obert8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Antek.Ty jeszcze żyjesz....?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Jutro ognisko.Jest nas :Krzychu + kompan,generał,Kanton,kudłaty,ja i może Marcin.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Miro mnie tak namawia, że pewnie przyjade nic nie zalicze i sie ostro zaprawie:)) heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Zaprawimy się obaj....Hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 17 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Mirek żyję i zap.... na chlebek w niedzielę moja ania udaje się do Warszawy i muszę ją sodtarczyć na pocią po północy. Ale i tak przyjadę po ciebie tak jak się umawialiśmy posiedzimy przy małym co nieco.pozdrawiam AK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Czyli jak zwykle nikt n ie będzie pił oprócz Mira hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzich_majewski Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Jeżeli nie przeszkadzała by wam obecność nowej gęby,to z przyjemnością zajechał bym na to ognisko.Wypada nadmienić iż kuleczki ze ściany strzelnicy wydłubywałem dość dawno temu t.j 50 lat wstecz.Do dziś pozostał mi jednak nawyk wygrzebywania z ziemi,strychów i złomów wszelkich dziwnych i nikomu niepotrzebnych gratów .zdzich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Wpadaj zdzich, będzie fajnie:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Zdzichu dawaj ,dawaj.... Bo widzę,że nie będę miał się z kim napić. O 17,00 jesteśmy na miejscu tj.stara strzelnica pruska za kanałem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 A ty kudłata kanalio odbieraj telefony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Chyba pojadę do Wrocka i cię przyciągnę za noge...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.