KANTON1 Napisano 9 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2005 Planujemy zrobić ognisko z atrakcjami w Brzegu lub okolicuWszystkie kopidoły z Brzegu proszone są o wnioski GDZIE I KIEDY.pozdrawiamAKpsmam nadzieje że pogoda dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 9 Czerwiec 2005 Share Napisano 9 Czerwiec 2005 A jaki termin:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 9 Czerwiec 2005 Share Napisano 9 Czerwiec 2005 No właśnie do ustalenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 9 Czerwiec 2005 Share Napisano 9 Czerwiec 2005 Coś brak zainteresowania.Powymierało wszystko,nie mają czasu albo mają ognisko i nas w dupie...To napiszcie - mamy was w dupie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 9 Czerwiec 2005 Share Napisano 9 Czerwiec 2005 moze grupa lodz ma przybyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 To by był jakiś ciekawy pomysł:))), Moze mały zlocik heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 10 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Zatańczę na rurce. To miałabyć atrakcja niespodzianka. Miro i Kudłatu chyba przyjdzie się nam upierdolić w trójkę.Gdzie Generał i K-szela oraz reszta kopidołów.Co do terminu to może ta niedziela ewentualnie przyszła sobota lub niedziela.Co wy na to ?pozdrowieniaAKpsjak nie dopiszą to robimy imprezkę otwartą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 10 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Nie mam pomysłu gdzie zrobić to ognisko.Znacie jakieć fajne miejsce co by nas smutni panowie lub zielone ludki nie nękali.A ekipa z Łodzi jak chce nas nawiedzić to dlaczego nie.Tulko berbeluchy węźcie (a mają przednią - sprawdziłem )i napadajćie na śląsk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Ja dziś wnocy jadę do Zakopca.Jeśli mam coś zasugerować to za tydzień sobota albo niedziela. A Milery jak chcą przyjechać to zapraszamy - będzie nam miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Nie wiem czy niedziela do dobry termin hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Przyszła sobota lub niedziela dam radę.Co do miejsca to jest ich pełno:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 dziekujemy za zaproszenie czekamy jeszcze na naszego kolege z pojazdem kto wie moze sie pojawimy i wode ognista tez wezmiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Woda ognista to podstawa hehehe, mozemy zrobić wczesniej poszukiwania na lotnisku, zawsze tam cos ciekawego wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 dzieki zobaczymy jak nasz przewoznik przybedzie to sie wybierzemy kolo srody sie wyjasni a na sobote i niedziele super trafien my tez wylazimy w teren pzdr od Lodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Nie zapomnijcie o namiotach, posiedzimy trochę dłużej.W tygodniu porozgłądamy się za jakimś ciekawym miejscem na ognisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 11 Czerwiec 2005 Share Napisano 11 Czerwiec 2005 Najebmy sie jak swinie:D heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 11 Czerwiec 2005 Share Napisano 11 Czerwiec 2005 super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 11 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2005 Rozmawiałem dzisiaj z k-szelą i ustaliliśmy wstępnie termin na przyszłą niedzielę 19 czerwca. Jkaieś pomysły co do miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 12 Czerwiec 2005 Share Napisano 12 Czerwiec 2005 Niedziela raczej odpada.Ja w poniedziałek na godz.7 muszę pozawozić ludzi na robote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 12 Czerwiec 2005 Share Napisano 12 Czerwiec 2005 Wiadomo ,że co niektórzy będą chcieli posiedzieć dłużej.Może ktoś przyjedzie z namiotem.Jak wy to sobie wyobrażacie w niedziele...???Bardzo chory pomysł - jest to z góry skazane na fiasko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 12 Czerwiec 2005 Share Napisano 12 Czerwiec 2005 A tak wogóle,to gdzie jest generał ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 12 Czerwiec 2005 Share Napisano 12 Czerwiec 2005 Witam!!! Myślę że sobota będzie najodpowiedniejsza, nie wiem jak tam Kanton będzie z czasem w sobotę , a Generała widziałem któregoś dnia z rodzinką tak więc żyje:))) i ma się dobrze:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 12 Czerwiec 2005 Share Napisano 12 Czerwiec 2005 Najlepiej to sobota:)Dałem info na obliczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 Czyli sobota.A lokalizacja - stara strzelnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 Widzę , że zainteresowanie ogniskiem zajebiste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.