Skocz do zawartości

OGNISKO w BRZEGU

KANTON1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Planujemy zrobić ognisko z atrakcjami w Brzegu lub okolicu
Wszystkie kopidoły z Brzegu proszone są o wnioski GDZIE I KIEDY.
pozdrawiam
AK
ps
mam nadzieje że pogoda dopisze
  • Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Zatańczę na rurce. To miałabyć atrakcja niespodzianka. Miro i Kudłatu chyba przyjdzie się nam upierdolić w trójkę.
Gdzie Generał i K-szela oraz reszta kopidołów.
Co do terminu to może ta niedziela ewentualnie przyszła sobota lub niedziela.
Co wy na to ?
pozdrowienia
AK
ps
jak nie dopiszą to robimy imprezkę otwartą
Napisano
Nie mam pomysłu gdzie zrobić to ognisko.
Znacie jakieć fajne miejsce co by nas smutni panowie lub zielone ludki nie nękali.
A ekipa z Łodzi jak chce nas nawiedzić to dlaczego nie.
Tulko berbeluchy węźcie (a mają przednią - sprawdziłem )i napadajćie na śląsk.
Napisano
Ja dziś wnocy jadę do Zakopca.Jeśli mam coś zasugerować to za tydzień sobota albo niedziela. A Milery jak chcą przyjechać to zapraszamy - będzie nam miło.
Napisano
dzieki zobaczymy jak nasz przewoznik przybedzie to sie wybierzemy kolo srody sie wyjasni a na sobote i niedziele super trafien my tez wylazimy w teren pzdr od Lodzi
Napisano
Rozmawiałem dzisiaj z k-szelą i ustaliliśmy wstępnie termin na przyszłą niedzielę 19 czerwca. Jkaieś pomysły co do miejsca.
Napisano
Wiadomo ,że co niektórzy będą chcieli posiedzieć dłużej.Może ktoś przyjedzie z namiotem.Jak wy to sobie wyobrażacie w niedziele...???Bardzo chory pomysł - jest to z góry skazane na fiasko...
Napisano
Witam!!! Myślę że sobota będzie najodpowiedniejsza, nie wiem jak tam Kanton będzie z czasem w sobotę , a Generała widziałem któregoś dnia z rodzinką tak więc żyje:))) i ma się dobrze:))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie