magnus Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Witam!Proszę o informację, z jakiego samochodu może pochdzić ten emblemat. Jest jak widać z wykopu, z pogiętym kawałkiem atrapy. Na figurce samolotu" widać jeszcze ślady piaskowaj farby. Długość to ok. 17 cm, rozpiętość skrzydeł 13 cm.Pozdrawiam!Maciek
magnus Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Witam!Jeszcze raz chciałbym zapytać o emblemat ze zdjęć. Leży już u mnie prawie rok i ciągle nie wiem co to jest. Pewnie pochodzi z samochodu, lecz jakiego???Pozdro!Maciek
magnus Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Czy emblemat może pochodzić z Chevroleta??? Ewentualnie z jakiego modelu?Taką hipotezę ostatnio usłyszałem, ale nie bardzo chce mi się wierzyć. Jest to wykop z Mierzei i na pewno z czasów wojny.Czekam na informacje!!!MAGNUS
Question
magnus
Witam!
Proszę o informację, z jakiego samochodu może pochdzić ten emblemat. Jest jak widać z wykopu, z pogiętym kawałkiem atrapy. Na figurce samolotu" widać jeszcze ślady piaskowaj farby. Długość to ok. 17 cm, rozpiętość skrzydeł 13 cm.
Pozdrawiam!
Maciek
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.