magnus Napisano 8 Czerwiec 2005 Autor Napisano 8 Czerwiec 2005 Witam!Proszę o informację, z jakiego samochodu może pochdzić ten emblemat. Jest jak widać z wykopu, z pogiętym kawałkiem atrapy. Na figurce samolotu" widać jeszcze ślady piaskowaj farby. Długość to ok. 17 cm, rozpiętość skrzydeł 13 cm.Pozdrawiam!Maciek
magnus Napisano 2 Maj 2006 Autor Napisano 2 Maj 2006 Witam!Jeszcze raz chciałbym zapytać o emblemat ze zdjęć. Leży już u mnie prawie rok i ciągle nie wiem co to jest. Pewnie pochodzi z samochodu, lecz jakiego???Pozdro!Maciek
magnus Napisano 18 Czerwiec 2005 Autor Napisano 18 Czerwiec 2005 Czy emblemat może pochodzić z Chevroleta??? Ewentualnie z jakiego modelu?Taką hipotezę ostatnio usłyszałem, ale nie bardzo chce mi się wierzyć. Jest to wykop z Mierzei i na pewno z czasów wojny.Czekam na informacje!!!MAGNUS
Pytanie
magnus
Witam!
Proszę o informację, z jakiego samochodu może pochdzić ten emblemat. Jest jak widać z wykopu, z pogiętym kawałkiem atrapy. Na figurce samolotu" widać jeszcze ślady piaskowaj farby. Długość to ok. 17 cm, rozpiętość skrzydeł 13 cm.
Pozdrawiam!
Maciek
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.