dygacHQ Napisano 7 Czerwiec 2005 Autor Napisano 7 Czerwiec 2005 Wybieram się wkrótce na małe poszukiwania w piękny rejon Mazur i nie wiem co tam się ciekawego działo. Może ma ktoś z Was ciekawe mapki z bitwami I i II wojennymi lub jakieś ciekawe info? Kontakt również na priv.
revelli Napisano 14 Sierpień 2005 Napisano 14 Sierpień 2005 Piękne okopy pierwszowojenne,drugowojenne,ziemianki-i NICani łuseczki, ale nieco dalej doły pełne złomu -łuski niemieckie rosyjskie francuskie elementy taśm ,skrzyni generalnie dużo,ale nic ciekawego.
Anielskooki Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 dygacHQMy też się tam wybieramy.Mam plany i niezłą baze na ew nocleg.Może zorganizujemy coś razem?Anielskooki
revelli Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 Zjazd z drogi Pisz-Ruciane do Wejsun po prawej stronie wzdłóż ściany lasu.No i jeszcze jedno miejsce ,ale nie do końca rozpoznane,pomiędzy Snopkami a Piszem.
dygacHQ Napisano 9 Październik 2005 Autor Napisano 9 Październik 2005 revelli - byłem tam - uwierz mi - szkoda życia :D Nic ciekawego poza kilkoma tonami żelastwa które ostatnio pozbierali złomiarze (ciekawe gdzie im to przyjęli? )
dygacHQ Napisano 9 Październik 2005 Autor Napisano 9 Październik 2005 Anielskooki - sorry ale robota ostatnio strasznie ogranicza mój czas - no i dzionek już krótszy :(
Mirass Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 Puszcza Piska jest bardzo ciekawa.Co wy chcecie, złomu jest troszkę, ale mozna znależść bardzo fajne fanty.W parmu miejscach były odady w lesie, pare lat temu natknołem się na szczątki jakiegos samolotu. Zaprowadzili mnie tam miejscowi. Tylko jest podstawowy problem - Puszcza jest wielka, materiałów mało i trza wiedzieć gdzie szukac.Pozdro.
szaman3 Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 Witam.I na tym rzecz polega, że nikt nie pyta pod którym drzewem leży kasa carska, lecz czy wogóle ludzie sptykają ciekawe starocie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.