Nikos Napisano 7 Czerwiec 2005 Autor Napisano 7 Czerwiec 2005 WitamChcialbym pokazac tani wykrywacz produkcji pana Nowaka ktory kosztuje zaledwie 600pln. Jest to standardowy PI, z dwoma trybami pracy na tzw. 1.drobiazgi", 2 wieksze znaleziska takie powyzej paru deko. Ma wmontowana jedna diode (czyli rozruznienie metali kolorowych) jak i oczywiscie wskaznik wychylkowy do pomiaru glebokosci.Wiecej info mozna dowiedziec sie od samego pana NOWAKA posiadam jego numer wiec jesli jest ktos" zainteresowany jakims fajnym wykrywaczem 'tanim' lub drozszym to prosze o kontakt.Moze troche o samym producencie: Pan N. produkuje wykrywacze juz od 20 lat tylko mial pewne klopoty rodzinne i troche zaniechal produkcje, lecz teraz chce powrocic na rynek po prawie 2 letniej przerwie poniewaz co poniektorzy sciagli jego schematy i trzaskaja takie same wykrywacze jakie on niegdys produkowal, tylko sprawa jest taka ze niektorzy z nich nawet nie sa elektronikami tylko rozebrali pare wykrywaczy i robiom je na pale niewiedzac co i jak sie ustawia. To by bylo na tyle dzieki wielkie za przeczytanie tego co tu umiescilem.Z powazaniemNikos
gibki9 Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 ale zes reklame pierdyknął chlopie:)chyba jutro kupie;]
Nikos Napisano 9 Czerwiec 2005 Autor Napisano 9 Czerwiec 2005 Witam wszystkich dzis rozmawialem z panem Nowakiem mowi ze zrobi jeszcze pare innych modeli wykrywaczy, lecz wiem ze ten ktory jest na fotce to da sie nim znalezc i militarke i monetki poniewaz sam znalazlem kilka takich jak np. kopiejki oraz 10 hallerow a mam go dopiero od 4 tygodni a chodze z nim tylko w niedziele bo w tygodniu niemam czasu, i zreszta u mnie w okolicy niema fajnych miejsc bo sa same bierne okopy :/
Nikos Napisano 9 Czerwiec 2005 Autor Napisano 9 Czerwiec 2005 Toostatnia fotka jaka zrobilem swojemu wykrywaczowi i moge go odsprzedac ( bo zamierzam zmienic model). Rozmawiajac z panem Nowakiem zapytalem takze o wykrywacz Smetkowskiego i powiedzial mi tak: ze lepszey jest smetkowski na drobne zeczy, lecz jego takze nie sa niczego sobie ( co wiem sam po swoim modelu :) bo jest wpozo) Jesli bedzie kogos interesowac zakup wykrywacza pana Nowaka to chetnie podam numer tel. do niego tylko prosze kontakt email.PozdrawiamNikos
marecki. Napisano 9 Czerwiec 2005 Napisano 9 Czerwiec 2005 http://www.wolfbet.com/wgs/viewtopic.php?t=47http://www.wolfbet.com/wgs/viewtopic.php?t=7
Nikos Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Napisano 15 Czerwiec 2005 marecki jesli mozesz to skontaktuj sie z Nowakiem bo gadalem z nim na twoj temat a jak nie to napisz do mnie na priv to ja to jakos zalatwie Pozdro Nikos
fuks Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 A ja zawsze myslalem, ze wykrywacz p.Nowak i Smetek sa tylko na militarke, i to te grubsza.... zreszta widzialem, jak kolega szedl z Rutusem za Smetkiem i wyciagal po nim kolorowa drobnice. Wiec jesli Smetek jest lepszy od wykrywacza p.Nowaka, to - przepraszam - ten ostatni w ogole nie ma dyskryminacji, wiec o poszukiwaniu drobnicy (monetki, bizuteria) nie moze byc mowy! Czy dlatego Nikos chcesz sprzedac swojka wykrywke, bo ja juz nic nie rozumiem, od kiedy to sprzet statyczny ma dyskryminacje? Chyba ze sa jakies nowe, ciekawe modele? Czy moze ten sprzet konkurowac z np. Solarisem?
Wraith Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 Chłopaki przestańcie, Nikosiowi pomyliła się strona odkrywcy z allegro;-)
Nikos Napisano 16 Czerwiec 2005 Autor Napisano 16 Czerwiec 2005 moze i niech ci tak bedzie ale wkoncu to jest dzial o wykrywaczach wiec mozna pisac wszystko o nich
Wraith Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 Dokładnie, zgadzam się, pisać o nich, ale chyba raczej starać się nie uprawiać kryptoreklamy i zamieszczać ofert sprzadaży.Pozdrawiam
Nikos Napisano 16 Czerwiec 2005 Autor Napisano 16 Czerwiec 2005 no luzik ale praktycznie kazde doradztwo jest w jakims sensie kryptoreklama a tutaj kazdy wkoncu moze sie wypowiedziec dokladnie na temat wykrywaczy jak chce i niky mu nic niezrobi
JMS Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Zaje... reklama.Tylko radze poczytac starsze posty o Nowaku.Nie pisz ze mu pokradli" schematy,on je mial od pana B./bez reklamy/ ktore ten udostepnil i innym.
Nikos Napisano 25 Czerwiec 2005 Autor Napisano 25 Czerwiec 2005 moze i tak ale gosc jest i tak dobry w tym co robi a w najblizszym czasie bedzie mial duzo nowych pomyslow na wykrywacze PozdroNikos
emiter Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 WitamCzy ktoś mi wytłumaczy jak działa dyskryminacja" w tym wykrywaczu?Interesuje mnie szczególnie ta dioda... czy ona jest typu LED, czy inna?:))))))))))))Pozdrawiamemiter
Edik Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 Witam,Na forum PS w dziale Galeria są fotki pcb Nowaka...A o jakiej diodzie Emiter myślałeś..?:-)))Edik
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.