beaviso Napisano 6 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Wyszperałem na zagranicznym forum fotkę zrobioną na tydzień przed zniszczeniem Gdańska. Przedstawia kawalera Krzyża Rycerskiego, pancerniaka z 35.pułku pancernego walczącego podówczas pod Gdańskiem - Karla Küsperta. (http://www.das-ritterkreuz.de/index_search_db.php4?modul=search_result_det&wert1=3543)Wrzucam, bo ze względu na bliskie wielu z nas miasto w tle fotka ta może być interesująca. Na marginesie - czy ktoś potrafi zidentyfikować miejsce jej zrobienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 6 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Adnotacje na odwrocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sayonara Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Stawiam na okolice ul. Powstańców Warszawy, ale głowy nie daję :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 6 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Też myślę, że to mogą być wzgórza na Suchaninie - bo w tle za kościołem nie widać stoczni i portu - tylko niziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozak Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Też myślę że to Zigankenberg.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magico Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 A propos Kusperta - facet niecały miesiąc póżniej poszedł na dno wraz z Goyą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.