Nikos Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Napisano 5 Czerwiec 2005 chcialbym zapytac czy to jest niesmiertelnik czy racze cos innego? znalazlem to w okopach i niewiem co to jest?dziekipozdroNikos
Anielskooki Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 normalna 100 procentowa podkówka na obcas.(Wiem bo miałem)
KacperW. Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 heh:] miałem kiedyś podobną sytuację- oblepione ziemią wyglądało jak nieśmiertelnik, jak się wykompało" to wyszło to co Twój fant :]] - podkucie bucika :]]pozdrawiam
polsmol Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 Podkucie buta, ale przednie na obcasie zazwyczaj była podkówka :-)
Nikos Napisano 7 Czerwiec 2005 Autor Napisano 7 Czerwiec 2005 ale pewnie to od jakiegos niemieckiego buta? warto szukac w takim rejonie? bo orpocz tego znalazlem jeszcze 3 magazynki amunicji od monlichera oraz monetke (10 hallerow-austryjackie) wiec chyba trza szukac dalej no nie?
sanshin Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 Według mnie możesz popróbować.Pamietaj!Wszystko zależy od szczęścia a wykrywacz ma tylko szczęściu dopomóc!Powodzenia.pzdrSanshin
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.