Mlody Mauser Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Sim czyli jestesmy umowieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 ok przed pionierem o 8 zadzwonie tez do efeza czy jedzie pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 Witam8.20 pod Ellą ( Billą). Może być???pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 a Młody napisz mi na maila parę słów o tej Twojej miejscówie...pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 jeszcze szuka na mapie a ty martinku masz jakas propozycje pzdr obert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 witajcie czekam jutro pod pionierem o 8 ale jest pewien problem trzeba zabrac mlodego po drodze ale to w kierunku sieradza tak ze drogi nie nadlozymy pzdr obert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 dzieki za super wyjazd zabawa byla za....a miejscowka mlodego rozwalila mnie do lez ROZPACZY ale wyjazd byl super mysle ze MARTIN I KNOSOS cos trafili pod wieczor pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konsos Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 Już nie kopaliśmy tylko rekonesans zrobiliśmy :)PozdrawiamKOnrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 WitamRekonesans podczas którego nawet nie trafiliśmy na miejsce o którym Oberciku mówiłeś... ( ale poznaliśmy bardzo miłego pana , który ponoć tam mieszka od zawsze", trzeba koniecznie go bliżej poznać)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 Mam nowa mieiscowke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 mlody na miejscowke jedziesz rowerkiem )))))))))))To kiedy jedziemy panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 To co robimy w srode...jedziemy do tych kolesi"??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Panowie prosze o napisanie mi SmS-a gdyz chcialbym wiedzjec jak jutro bo nie bedzie mnie w domu.Moj nr 504365676 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konsos Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Ja mogę dziś jechać To o której startujemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 WitamDzisiaj byłem z Konradem na łąkach między I.S a D., ja 1 gr. 1937, 2* 5 gr 1923, 2 kopiejki 1856 ( B.M.), 2 gr. 1949, carski guzik z 20, 5 kulek muszkietowych i parę szrapnelowych, Konsos kulki, zaj..sty guzik z zajefajnym herbem, 5 gr miedzywojenne ( chyba), ponadto gonił nas facet na traktorze i chciał zgodę na kopanie na piśmie-- no coż wiecej dodać , superowy popołudniowy wypadzik w okolice naszego pięknego miasta...pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 no to zajebiscie a miales nie jechac ale zabawe miales po pachy pzdr obert do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konsos Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 Noooo pola naprawdę Fajne Co 1,5 metra monetka (albo gwoździk;) ) tyle że to środek wsi więc ludzie stoją za płotem z wywieszonym jęzorem .P.S.Chyba młody zostawił u mnie w samochodzie jakieś Kubraczek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 Mozesz go sobie przyodziac:DA niech lezy do nastepnego wypadu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Martin...mowiles ze znalazłes tam jak jechalismy na sieradz w tym lasku kolo mojej działki łuki....od przeciw lotniczego i od mauserka....moglbys mi pokazac je? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Tak abstrachujac od pól rolników i traktorów. Czy macie jakieś informacje an temat funkcjonujacej w czasie wojny w Łodzi szkoły nocnych myśliwców?Ironrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Martiner albo czy moglbys wziac wszystko co znalazłes w tym lesie kolo mojej dzialeczki...mam nadzieje ze wiesz o czym mowie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 9 Lipiec 2005 Share Napisano 9 Lipiec 2005 knosos wez tego smetka zadzwonie wieczorem to sie umowimy\\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Lipiec 2005 Share Napisano 9 Lipiec 2005 Hess - dzięki za kawalinę (czemu tylko jedna?) ,odezwij się na GG jak powrócisz.bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 Ok...panowie jakies propozycje na weekend ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 wypadzik oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.