Skocz do zawartości

Łódź po raz trzeci

jagoda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
witajcie czekam jutro pod pionierem o 8 ale jest pewien problem trzeba zabrac mlodego po drodze ale to w kierunku sieradza tak ze drogi nie nadlozymy pzdr obert
Napisano
dzieki za super wyjazd zabawa byla za....a miejscowka mlodego rozwalila mnie do lez ROZPACZY ale wyjazd byl super mysle ze MARTIN I KNOSOS cos trafili pod wieczor pzdr
Napisano
Witam

Rekonesans podczas którego nawet nie trafiliśmy na miejsce o którym Oberciku mówiłeś... ( ale poznaliśmy bardzo miłego pana , który ponoć tam mieszka od zawsze", trzeba koniecznie go bliżej poznać)

pzdr.
Napisano
Witam

Dzisiaj byłem z Konradem na łąkach między I.S a D., ja 1 gr. 1937, 2* 5 gr 1923, 2 kopiejki 1856 ( B.M.), 2 gr. 1949, carski guzik z 20, 5 kulek muszkietowych i parę szrapnelowych, Konsos kulki, zaj..sty guzik z zajefajnym herbem, 5 gr miedzywojenne ( chyba), ponadto gonił nas facet na traktorze i chciał zgodę na kopanie na piśmie-- no coż wiecej dodać , superowy popołudniowy wypadzik w okolice naszego pięknego miasta...

pzdr.
Napisano
Noooo pola naprawdę Fajne Co 1,5 metra monetka (albo gwoździk;) ) tyle że to środek wsi więc ludzie stoją za płotem z wywieszonym jęzorem .

P.S.
Chyba młody zostawił u mnie w samochodzie jakieś Kubraczek ?
Napisano
Tak abstrachujac od pól rolników i traktorów. Czy macie jakieś informacje an temat funkcjonujacej w czasie wojny w Łodzi szkoły nocnych myśliwców?
Ironrat

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie