dream28 Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 a może by tak do pana ekstra dużego banana z dziennika skrobnąć parę słów że jest burakiem i sie nie zna na historii?jak coś znajde to itak sie nie pochwale bo z całego tego forum wynika że sie nie opłaca...nic nie znalazłem w wyborczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dream28 Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 ...szkoda że komentarze pisane w gazecie sie ucinają przecież to nie bramka sms.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Ja tam w życiu nie znalazłem żadnego niewypału.Tylko guziczki ,monetki itp.Dzisjaj na przykład trafiłem manierkę okrągłą z I wś /Na 50cm ,myślałem że padnę/guziczek.kopiejki,trochę łusek Mosinowych.Jedną mauser ale za to 1922 N.Takiej nie miałem.pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 nie tlumacz sie a jak byles z nami to co .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Same odłamki.No może jedna skorupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunship! Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Jestem ciekaw czy jakies fanty wychodzą robotnikom przy budowie autostrad w naszej okolicy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 11 Czerwiec 2005 Share Napisano 11 Czerwiec 2005 Wychodzą. O niektórych pisała prasa. Ironrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 11 Czerwiec 2005 Share Napisano 11 Czerwiec 2005 kiedy o tym pisali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 11 Czerwiec 2005 Share Napisano 11 Czerwiec 2005 Np. w zeszłym roku w Parzęczewie, ponad 1000 monet srebrnych z XIw.Ironrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 Witam Byłem dzisiej Dobroń- Mogilno małe. Bryndza straszna 2 mausery, 3 mosiny, 2 łuski pistoletowe i 1zł PRL. Załamałem się ,bite 8 godz chodzenia. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 martinku nie zalamuj sie to ch mozemy sobie odpuscic zostala jeszcze gorka w dzisiejszej wyborczej jest mala wzmianka o akcji sapero i militarystow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 panowie Michal wraca w piatek czy ktos chetny na wypadzik w sobote w okolice sieradza Jagoda to twoja mysl co ty na to pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 zgłaszam swoją kandytaturępzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2005 :-( z przyjemnościa ale... szkoła i 2 egzaminy :-( więc nie tym razem. Po 10 lipca bedę wolniejszy.Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 jagoda trzymamy kciuki wujek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 martin jutro do ciebie wieczorem zadzwonie i sie umowimy pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 michal niestety nie przyjezdza co robimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 WitamWczoraj dostałem plan moich zajęć i przez następne trzy tygodnie wolne mam tylko niedziele, Obert zadzwonię do Ciebie wieczorem z pracy i może coś wykombinujemy.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Co jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 19 Czerwiec 2005 Share Napisano 19 Czerwiec 2005 dzisieszy sympatyczny wypad to monetki i mauserki oraz urwilapka ktora zostala w lesie granacik polski wz31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 19 Czerwiec 2005 Share Napisano 19 Czerwiec 2005 wz 33 sorka fajny byl az szkoda bylo zostawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 WitamTak wczoraj było bardzo sympatycznie: plomba, i tzw. dzień Stasia": Solid 1768, grosz Augusta 1767 i piękny trojaczek Augusta 1766 ( jesze się nawet draniowi te jego falowane włoski zachowały)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 a Obert dostałem twojego maila, wystawię go wieczorem bo teraz mam jakieś problemy z wejściem na PS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 super dzieki martin jak z nastepnym wyjazdem mysle ze jagoda i michal juz beda mogli zrobic wypadzik z efesem zobacze sie dzisiaj na browarku to pogadam pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dream28 Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 wiem ze na forum juz to gdzies było ale nie moge znalesc... czy te składane w dwóch miejscach sapeki z allegro to są coś warte? wygląd ponętny ale czy to nie jak z blondynkami?dajcie znac przy okazji;]dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.