Skocz do zawartości

Łódź po raz trzeci

jagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
a może by tak do pana ekstra dużego banana z dziennika skrobnąć parę słów że jest burakiem i sie nie zna na historii?

jak coś znajde to itak sie nie pochwale bo z całego tego forum wynika że sie nie opłaca...

nic nie znalazłem w wyborczej.
  • Odpowiedzi 207
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Ja tam w życiu nie znalazłem żadnego niewypału.Tylko guziczki ,monetki itp.Dzisjaj na przykład trafiłem manierkę okrągłą z I wś /Na 50cm ,myślałem że padnę/guziczek.kopiejki,trochę łusek Mosinowych.Jedną mauser ale za to 1922 N.Takiej nie miałem.pozdr efes
Napisano
Witam

Byłem dzisiej Dobroń- Mogilno małe. Bryndza straszna 2 mausery, 3 mosiny, 2 łuski pistoletowe i 1zł PRL. Załamałem się ,bite 8 godz chodzenia.

pzdr.
Napisano
martinku nie zalamuj sie to ch mozemy sobie odpuscic zostala jeszcze gorka w dzisiejszej wyborczej jest mala wzmianka o akcji sapero i militarystow
Napisano
Witam

Wczoraj dostałem plan moich zajęć i przez następne trzy tygodnie wolne mam tylko niedziele, Obert zadzwonię do Ciebie wieczorem z pracy i może coś wykombinujemy.

pzdr.
Napisano
Witam

Tak wczoraj było bardzo sympatycznie: plomba, i tzw. dzień Stasia": Solid 1768, grosz Augusta 1767 i piękny trojaczek Augusta 1766 ( jesze się nawet draniowi te jego falowane włoski zachowały)

pzdr.
Napisano
super dzieki martin jak z nastepnym wyjazdem mysle ze jagoda i michal juz beda mogli zrobic wypadzik z efesem zobacze sie dzisiaj na browarku to pogadam pzdr
Napisano
wiem ze na forum juz to gdzies było ale nie moge znalesc... czy te składane w dwóch miejscach sapeki z allegro to są coś warte? wygląd ponętny ale czy to nie jak z blondynkami?
dajcie znac przy okazji;]
dzięki

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie