Skocz do zawartości

Łódź po raz trzeci

jagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Powtarzam ostatniego posta chociaż nie wnosił on nic nowego.
Wujek dobrze ze nie masz mi za złe tych docinek a propos wieku:P, a co do spotkania w tygodniu jestem za. Podajcie tylko gdzie i kiedy a zjawie sie chyba. Jeśli chodzi o wycieczkę ja jestem bardo zadowolony potwierdziła sie jednaz moich teorii, juz nie długo może się okazać ze zawiode was na zajeb..tą miejscwkę. Pozdr. MJ
  • Odpowiedzi 207
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
A własnie taka mi myśl do głowy wpadła, może trochę abstrakcyjna, bardzo proszę o wypowiedż szanownych kolegów. Mainowicie ostatnio z Obertem i Martinem byliśmy na małej wycieczce kożystając z usług komunikacji publicznej. Jednakże sa rejony gdzie taka komunikacjia nie dociera. Moja propozycja brzmi moze byśmy sieę złożyli i zakupili jakiś klubowy pojazd:) nop nyse albo zuka tak by się do niego wszyscy ewentualnie miescili? Jest wśród nas kilku kierowców. Taki wózek nie bedzie drogiu gorzej z kosztami eksploatacji. Aha Martin pytałeś się co da nam stowarzyszenie? Oto jedna z Odpowiedzi - transport. Pozdrawiam i czekam na wasze sugestie.
MJ
Napisano
czy fakt możliwego zamknięcia w poniedziałek drogi do gałkowa moze mieć coś wspólnego z waszym wielkim znaleziskiem?
z tego co wiem szfaben militaren mocno bombiren teren bo tam magazyny broni były chyba?
pomysł z nysą macie niezły... lepszy żuk? ale kłopotu też z tym będzie.... oj będzie.
pozdro
Napisano
organizujemy spotkanie w srode w ogrodku piwnym komu pasuje godz 20 jesli sa jakies propozycje do terminu to prosze pisac pzdr obert
Napisano
martin jagoda ten bunkierek co widzielismy we w to efez tam byl i gadal z ludzmi i podobno to tam niemcy wykanczali zydow to jak z tym spotkaniem ,moze inny termin czwartek ,piatek
Napisano
... obert jest o was w dzienniku. wk*** sie bardzo bo podobno poszukiwacze militariów chodzą po lesie w poszukiwaniu JEDYNIE niewypałów.
tak jak to już tysiące razy było powiedziane że gazety kłamią i naginają prawde dla sensacji....
CZEMU MI NIE POWIEDZIELISCIE ŻE ZBIERACIE POCISKI ŁOBUZY WY JEDNE..." :)zbieracie dla zabawy by sobie je rozebrac czy moze sprzedajecie je potem na Bałuckim z torby?
Napisano
no tylko dlaczego jak zbieramy niewypały to póżniej je zgłaszamy????? paradoks jakiś a może to nas po prostu jakaś paranoja toczy

pzdr.
Napisano
poza tym w dzienniku jest jeszcze o skarbie z powstaia styczniowego co go szuka sporo ludzi(lub dawno temu ktoś znalazł) w Kliczkach Małych w powiecie sieradzkim...pewnie też nakłamali...
W dzienniku będe chyba tylko tolerował MOTOGRATKĘ!
Napisano
Hehe jak to po co zbieramy zeby się rozerwać - zart.Martin masz racje pan pismak który podpissał sie pod tekstem dziwacznym inicjałem wykazał sie kardymalnym brakiem logiki. chyba ze sam bawie sie np w ten sposób ze kradnie samochód a potem idzie na polcje i mowi gdzie go zostawił. Kretynów nie sieją - sami się rodzą, a najgorsze jest to że z każdym rokiem ich przybywa. Zresztą już przyzyczaiłem się do tego, że ludzie piszący do gazet mają niewiele wspólnego z dzienikarstwem.
Pozdr. MJ
Napisano
http://www.dziennik.lodz.pl/index.php?page=artykul&cid=20 to jak by ktoś się chciał zapozanć z tym pozbawionym logiki tekstem.
Napisano
dzwonilem wlasnie do pana z gazety wyborczej nie wiem kto to pisal jutro ma byc artykul w gazecie wyborczej i jak bylo naprawde Zaczynam sie zastanawiac czy jest sens zglaszania bo i tak zrobia z ciebie przestepce kur.... wkurzylem sie zajebiscie PZDR

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie