snajper88 Napisano 4 Czerwiec 2005 Autor Napisano 4 Czerwiec 2005 Jak w temacie.SS. GEB. JAG. A i chyba 5E ale ciężko doczytaćBAT. 6 z góry dziękuję za wiadomościP.S. proszę o wycenę
snajper88 Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Napisano 5 Czerwiec 2005 Tak chodziło o ten z Babich dołów". Czy to kopia??
pol Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 Tzn wiesz co , daj dobre fotki po oczyszczeniu, ale jak dla mnie troche to zastanawiające, że koleś nie wystawił go osobno, w końcu blacha ss to nie byle co.I czemu nie wyczyścił i nie dał samego jej dobrego zdjęcia, ani przynajmniej nie wymienił w opisie.A to nie była jego pierwsza i jedyna blacha.Małe szanse żeby nie wiedział.Moge sie mylić, ale najlepiej daj dobre zdjęcia.Na forum jest kilka b.dobrych osób z tej branży, i jak zobaczą napewno udziela ci odpowiedzi.A ja może jestem zbyt podejrzliwy, ale pewny bede jak sam wyciagne (chociaż pamietam, historie ze specjalnie zakopywanymi nieśmiertelnikami hehehe)pozdro pol
pol Napisano 4 Czerwiec 2005 Napisano 4 Czerwiec 2005 A czy to czasami nie jest ten z Babich Dołów" ???pozdr pol
snajper88 Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Napisano 5 Czerwiec 2005 Dla mnie to on wygląda właśnie na sztucznie zardzewiony. A pozatym czy cynk utlenia się na brązowo?? dla mnie też ta aukcja jest podejrzana, a pozatym Pan o nicku Choszczi by złowił tą blaszkę jak była by oryginalna. Ja nie jestem niczego pewien, to są tylko moje domysły.pozdrawiam snajper88P.S. Właśnie się skończyła aukcja i to trochę mało 56 zł za oryginała :/
snajper88 Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Napisano 5 Czerwiec 2005 czemu linki mi się nie pojawiaja??http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52983566
snajper88 Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Napisano 5 Czerwiec 2005 o się udało, trochę inaczej niż na allegro to się robi
Pytanie
snajper88
SS. GEB. JAG. A i chyba 5E ale ciężko doczytać
BAT. 6
z góry dziękuję za wiadomości
P.S. proszę o wycenę
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.