michu69 Napisano 3 Czerwiec 2005 Autor Napisano 3 Czerwiec 2005 Witam.Widzieli koledzy teleekspres ?Znowu złapano zaopatrzeniowca wielkiego Osamy.Kmiotek miał 5 kilo trotylu w plecaczku!!!! Pokazywali zdjęcia z tej meliny :( saperskiej i coś mi się wydaje że to ktoś z naszych.Było widać pociski zżarte przez rdze- znaczy 50mm moździerz i jakieś inne kóleczki.Myśle że facet dezaktywował swoje fanty i go nakryli.Dla ciekawych sposób jest prosty .Ostatnio pisaliśmy na forum o podobnym przypadku, gdzie kolega za odrobine złomu dostał (zawiasy)Narka
torba5 Napisano 9 Czerwiec 2005 Napisano 9 Czerwiec 2005 michu że to niby ja ale gdzie tam ja już jestem prawym obywatelem wyprostowanym ide świetlaną drogą i takie tam mam cel zostane ministrantem a wykrywke oddam w dobre dłonie (nieeeeeeeeeee nie oddam ratuuuunku) sorry za moje drugie ja pzdr
michu69 Napisano 10 Czerwiec 2005 Autor Napisano 10 Czerwiec 2005 Fajnie że nie zesłali cię na Sybir .Zdrowia życze Michu
sajmon18 Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 Wogóle po co znosić trotyl do domu to ja nie wiem ,obrdzewiałki z materiałem lepiej zostawić w lesie nie przynosić do domu bo i po co:)
MaciekC Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 ja naznosiłem ze 20 sztuk róznej amo. ale po ostatnich doswiadczeniach kolegów wywaliłem wsio , na zdrowie!!!
torba5 Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 jak wyjmujesz całą łudke na pierwszo wojennych stanowiskach z piachu i jest w stanie idealnym a naboje jak nowe to co nie kusi mnie skusiło i beknąłem
YARD Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 I kolejny trafionyWg. Radia Merkury"W Kaczorach k. Piły policja odkryła arsenał,w pokoju na ścianie karabiny z II Wojny , po przeszukaniu na strychu znależli broń i MINY z IIWŚ. Właściciel uciekł z domu ale złapali go w Pile. biory " zabezpieczyli policyjnisaperzy" i czekają na przyjazd saperów z Budowa k. Złocieńca.
torba5 Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 no i masz babo placek ale koleś musiał mieć przyjaciela" bo tak od sobie to nie wpadają
Woluś Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 Po co przyjaciel", wystarczy poczytać posty na forum i już wiadomo kogo odwiedzić. Sami przyznacie że będzie to 100 % trafne. Nawet nie musicie podawać swoich pełnych danych. Chwalmy się więc tylko złotą biżuterią:)
dickwredniak Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 To, że korci cacy fant, wiemy wszyscy. Każdy przez to przechodził. Ale zbieranie tego co znajdujemy powinno mieć jakieś zdroworozsądkowe ramy. Sam mam z tym trochę doświadczeń - pokaz_watek.php?id=187193 i wiem że Wy też. Przykład Sando z wątku postawił mi włosy na karku i udowodnił że ludzka bezmyślność nie zna granic. Co roku będzie głośno o domorosłych saperach i ich arsenałach i nic tego nie zmieni. Zaś policja miast ścigać prawdziwych przestępców, dzięki takim matołom , będzie poprawiać sobie nami stastystyki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.