Skocz do zawartości

Kolejny trafiony

michu69

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.Widzieli koledzy teleekspres ?Znowu złapano zaopatrzeniowca wielkiego Osamy.Kmiotek miał 5 kilo trotylu w plecaczku!!!! Pokazywali zdjęcia z tej meliny :( saperskiej i coś mi się wydaje że to ktoś z naszych.Było widać pociski zżarte przez rdze- znaczy 50mm moździerz i jakieś inne kóleczki.Myśle że facet dezaktywował swoje fanty i go nakryli.Dla ciekawych sposób jest prosty .Ostatnio pisaliśmy na forum o podobnym przypadku, gdzie kolega za odrobine złomu dostał (zawiasy)Narka
Napisano
michu że to niby ja ale gdzie tam ja już jestem prawym obywatelem wyprostowanym ide świetlaną drogą i takie tam mam cel zostane ministrantem a wykrywke oddam w dobre dłonie (nieeeeeeeeeee nie oddam ratuuuunku) sorry za moje drugie ja pzdr
Napisano
jak wyjmujesz całą łudke na pierwszo wojennych stanowiskach z piachu i jest w stanie idealnym a naboje jak nowe to co nie kusi mnie skusiło i beknąłem
Napisano
I kolejny trafiony
Wg. Radia Merkury"
W Kaczorach k. Piły policja odkryła arsenał,w pokoju na ścianie karabiny z II Wojny , po przeszukaniu na strychu znależli broń i MINY z IIWŚ. Właściciel uciekł z domu ale złapali go w Pile. biory " zabezpieczyli policyjnisaperzy" i czekają na przyjazd saperów z Budowa k. Złocieńca.
Napisano
Po co przyjaciel", wystarczy poczytać posty na forum i już wiadomo kogo odwiedzić. Sami przyznacie że będzie to 100 % trafne. Nawet nie musicie podawać swoich pełnych danych.
Chwalmy się więc tylko złotą biżuterią:)
Napisano
To, że korci cacy fant, wiemy wszyscy. Każdy przez to przechodził. Ale zbieranie tego co znajdujemy powinno mieć jakieś zdroworozsądkowe ramy. Sam mam z tym trochę doświadczeń - pokaz_watek.php?id=187193 i wiem że Wy też. Przykład Sando z wątku postawił mi włosy na karku i udowodnił że ludzka bezmyślność nie zna granic. Co roku będzie głośno o domorosłych saperach i ich arsenałach i nic tego nie zmieni. Zaś policja miast ścigać prawdziwych przestępców, dzięki takim matołom , będzie poprawiać sobie nami stastystyki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie