Skocz do zawartości

GRH WH Wrocław - kto chętny?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Posiadając z kolegą pełne wyposażenie i umundurowanie WH, zastanawiamy się nad możliwością stworzenia GRH we Wrocławiu. Czy byłby ktoś chętny, kto mieszka we Wrocku i również posiada ekwipunek WH? (panom z GRH Festung Breslau" raczej dziękujemy...)
  • 3 months later...
Napisano
Grupa działa :) Jest póki co nieformalna, ale udało nam się skrzyknąć parę osób i dysponujemy w miarę niezłym wyposażeniem. Generalnie grupa jest, działa i ma się dobrze :) Oczywiście nadal chętnie nawiążemy współpracę z zainteresowanymi. Mi osobiście marzy się jakiś członek LW w naszych szeregach :)
Napisano
Odtwarzamy koniec wojny (konkretnie jednostki broniące Wrocławia), toteż regulamin mundurowy mamy dosyć rozpasany :) W zasadzie interesują nas ludzie zewsząd, jednak profil działalności naszej grupy ma dość lokalnych charakter, więc ludzie spoza Wrocławia mogą nie być zainteresowani jego obroną"...
Napisano
Czyli w sumie powinniście przyjmować wszystkich, bo we Wrocławiu mogli się znaleźć własowcy, bądx inne jednostki nieniemieckie, które były ubierane w stare mundury :)
Napisano
Witam!Jestem spod Wrocławia.Trochę bawię się w rekonstrukcję,chyba mamjuż duże doświadczenie i mam trochę fantów - mogę ubrać się od 1939 do 1945 i to w różnych wersjach. Mam też sprzęt jeżdżący "- skromny, ale ładny.W naszej okolicy jestem sam i dotychczas spotykałem się z kolegami z Warszawy - dlatego chętnie nawiążę kontakt z ludźmi stąd"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie