mr2z Napisano 1 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2005 Posiadając z kolegą pełne wyposażenie i umundurowanie WH, zastanawiamy się nad możliwością stworzenia GRH we Wrocławiu. Czy byłby ktoś chętny, kto mieszka we Wrocku i również posiada ekwipunek WH? (panom z GRH Festung Breslau" raczej dziękujemy...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 Witam,jak tam grupa? udało się? czy plan się powalił?POZDRO haupttman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 witamczy tylko Wrocław wchodzi w gre ??ja mieszkam 100 km od Wrocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklog Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 ja jestem z Hindenburga i wyrażam zainteresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Grupa działa :) Jest póki co nieformalna, ale udało nam się skrzyknąć parę osób i dysponujemy w miarę niezłym wyposażeniem. Generalnie grupa jest, działa i ma się dobrze :) Oczywiście nadal chętnie nawiążemy współpracę z zainteresowanymi. Mi osobiście marzy się jakiś członek LW w naszych szeregach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dnak Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Interesują was ludzie z z górnosląskiego? I mundury z jakich lat macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Odtwarzamy koniec wojny (konkretnie jednostki broniące Wrocławia), toteż regulamin mundurowy mamy dosyć rozpasany :) W zasadzie interesują nas ludzie zewsząd, jednak profil działalności naszej grupy ma dość lokalnych charakter, więc ludzie spoza Wrocławia mogą nie być zainteresowani jego obroną"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dnak Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Czyli w sumie powinniście przyjmować wszystkich, bo we Wrocławiu mogli się znaleźć własowcy, bądx inne jednostki nieniemieckie, które były ubierane w stare mundury :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
959595 Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Witam!Jestem spod Wrocławia.Trochę bawię się w rekonstrukcję,chyba mamjuż duże doświadczenie i mam trochę fantów - mogę ubrać się od 1939 do 1945 i to w różnych wersjach. Mam też sprzęt jeżdżący "- skromny, ale ładny.W naszej okolicy jestem sam i dotychczas spotykałem się z kolegami z Warszawy - dlatego chętnie nawiążę kontakt z ludźmi stąd" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
959595 Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Jeszcze coś - jestem z Wałbrzycha. Jest ktoś stąd? W sobotę jadę do Wrocławia na giełdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leuthen Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 Ja mogę być konsultantem historycznym ds. Festung Breslau, bo do jednej GRH WH już należę :-)PozdrawiamLeuthen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 tez bede we Wrocku na giełdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.