bartekl23 Napisano 4 Marzec 2003 Autor Share Napisano 4 Marzec 2003 Witam!Co to jest. Znalazłem to w miejscu walk niemiecko - rosyjskich. Obok leżała puszka na maskę przeciwgazową z maską (niemiecka).Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marzec 2003 Share Napisano 4 Marzec 2003 Ta blacha, to trochę wygląda jak taka, co jest przy klamce przy drzwiach ;-)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 4 Marzec 2003 Autor Share Napisano 4 Marzec 2003 Być może to głupi traf. Też na początku myślałem, że to klamka. Po jakimś czasie stwierdziłem, że może to coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marzec 2003 Share Napisano 4 Marzec 2003 Kiedyś trafiłem podobne rzeczy i były to fragmenty torby skórzanej. Torba w ziemi zbutwiała i został tylko uchwyt i górna metalowa część. Ale wiadomo mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 4 Marzec 2003 Share Napisano 4 Marzec 2003 Witam!!!Na 99% obicie do klamki:D Nawet ta pucha moze zmylic ale jest to zjedzona pierdola. Ale jesli to ta pucha z innego postu...Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bartekl23
Witam!
Co to jest. Znalazłem to w miejscu walk niemiecko - rosyjskich. Obok leżała puszka na maskę przeciwgazową z maską (niemiecka).
Proszę o pomoc.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.