bartekl23 Napisano 4 Marzec 2003 Autor Napisano 4 Marzec 2003 Witam!Co to jest. Znalazłem to w miejscu walk niemiecko - rosyjskich. Obok leżała puszka na maskę przeciwgazową z maską (niemiecka).Proszę o pomoc.
Gość Napisano 4 Marzec 2003 Napisano 4 Marzec 2003 Ta blacha, to trochę wygląda jak taka, co jest przy klamce przy drzwiach ;-)Pozdrawiam
bartekl23 Napisano 4 Marzec 2003 Autor Napisano 4 Marzec 2003 Być może to głupi traf. Też na początku myślałem, że to klamka. Po jakimś czasie stwierdziłem, że może to coś innego.
Gość Napisano 4 Marzec 2003 Napisano 4 Marzec 2003 Kiedyś trafiłem podobne rzeczy i były to fragmenty torby skórzanej. Torba w ziemi zbutwiała i został tylko uchwyt i górna metalowa część. Ale wiadomo mogę się mylić.
vonadamski Napisano 4 Marzec 2003 Napisano 4 Marzec 2003 Witam!!!Na 99% obicie do klamki:D Nawet ta pucha moze zmylic ale jest to zjedzona pierdola. Ale jesli to ta pucha z innego postu...Z powazaniem vonadamski
Pytanie
bartekl23
Witam!
Co to jest. Znalazłem to w miejscu walk niemiecko - rosyjskich. Obok leżała puszka na maskę przeciwgazową z maską (niemiecka).
Proszę o pomoc.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.