Gość Napisano 4 Marzec 2003 Share Napisano 4 Marzec 2003 Dlaczego jest np. przy temacie, że ktoś odpowiedział, a nie ma tam, po otwarciu odpowiedzi tego, co widnieje na liście? Czy można usuwać swoje wypowiedzi po zalogowaniu??Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 4 Marzec 2003 Share Napisano 4 Marzec 2003 Nie, samodzielne usuwanie swoich postów jest niemożliwe. Jest to moje niedopatrzenie. W Twoim przypadku do wątku dopisał sie baran z kretyńskimi tekstami więc usunąłem ten post i zapomniałem zmienić nicka ostatniej osoby dodającej post w tym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marzec 2003 Share Napisano 4 Marzec 2003 Cos krecisz Bocian ;), w dziale sprzet jako ostatnia osoba dodajaca posta wymieniony jest orne", a na forum ani sladu po tym poscie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marzec 2003 Share Napisano 5 Marzec 2003 Dzięki, tak właśnie kombinowałem, że dlatego nie ma niektórych wypowiedzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.