Piorek Napisano 26 Maj 2005 Autor Napisano 26 Maj 2005 Witam,ziemia dala takie kolo od motocykla, srednica chyba 19 cali raczej nic wspolczesnego to niejest sadzac po wygladzie bebna hamulcowego....
Piorek Napisano 26 Maj 2005 Autor Napisano 26 Maj 2005 Nie Michal:) Zostala na pienku, tegoroczna akcja zlom" jest nastawiona na metale kolorowe:D kolo tez zostalo. Blacha jest chyba zacienka jak na plyte okopowa a ten pret byl w rodzaju jakiegos haczyka, na dole plyty jest wypust sluzacy do mocowania w czyms tej blachy, diabli wiedza co to! Te kolo bardziej mnie interesuje, charakterystyczne sa te cztery otwory na piascie, moze potym ktos pozna od jakiej to maszyny:)Piorek
Piorek Napisano 26 Maj 2005 Autor Napisano 26 Maj 2005 PUDLO :DRaczej WFM lub cos wczesniejszego bo opona szersza niz 3,25 wejsc miala by problem...
Piorek Napisano 30 Maj 2005 Autor Napisano 30 Maj 2005 Marop odezwalem sie, jeszcze raz dzieki za indentyfikacje:)PozdrawiamPiorek
marop Napisano 29 Maj 2005 Napisano 29 Maj 2005 Witam PanowieTo kółko jest od Zundappa ks 600.Pozdr..
Dykta Napisano 4 Czerwiec 2005 Napisano 4 Czerwiec 2005 Bez przesady. Nie kilka stówek za wykopek. Co innego gdyby było pięknie zachowane i kompletne. Kumpel sprzedawał bez dekla, szczęk i ośki i udało mu się ledwo przekroczyć 150zł, a stan był bardzo dobry.Pozdr.Piotrek
Enes Napisano 4 Czerwiec 2005 Napisano 4 Czerwiec 2005 Ludzie zobaczcie, w jakim to koło jest stanie a tu KudłatyHD pisze o kilku stówkach to koło się nie nadaje dosłownie do niczego jedyne, co można z tym zrobić to powiesić sobie w garażu. Pozdrawia ENES
Piorek Napisano 4 Czerwiec 2005 Autor Napisano 4 Czerwiec 2005 Kilka spraw:1. Kolega Kudlaty na koncu swojej wypowiedzi postawil znaczek :)" oznaczajac swoj zart.2. Fanty ktore mnie nieinteresuja oddaje za darmo! Wstyd by mi bylo chciec pieniadze za cos czego wartosc jest rowna waga x 0,40 zl.3. Kolo przytargalem dzis z lasu i dalsze jego losy potocza sie tak jak ustalilem z kolega Maropem.Temat uwazam za zamkiety.PozdrawiamPiorek
Enes Napisano 30 Maj 2005 Napisano 30 Maj 2005 Kolega Marop ma racje to koło jest od Zündapp, a tak poza tym ja kilka dni temu wykopałem pół gaźnika od Zündapp KS 750 Sahara niestety jest trochę przeżarty.Pozdrawia ENES
Piorek Napisano 26 Maj 2005 Autor Napisano 26 Maj 2005 Witam,ziemia dala takie kolo od motocykla, srednica chyba 19 cali raczej nic wspolczesnego to niejest sadzac po wygladzie bebna hamulcowego....
Piorek Napisano 26 Maj 2005 Autor Napisano 26 Maj 2005 i wspomiany bemben, czy ktos kojazy od jakiego motocykla moze to byc? Z gory dzieki za info:)PozdrawiamPiorek
Piorek Napisano 26 Maj 2005 Autor Napisano 26 Maj 2005 A przy okazji, wyszlo tez takie blaszysko (jest sens przejmowac sie takimi fantami?) na dole ma wystajacy kawalek blachy jakby do mocowania....
Piorek Napisano 26 Maj 2005 Autor Napisano 26 Maj 2005 i druga strona z pretem, moze to jakas pokrywa? Nieopodal wyszla sliczna luska od flaka 2cm z mosiadzu... Piorek
kordelek Napisano 26 Maj 2005 Napisano 26 Maj 2005 A nie będzie to jakiś typ płyty okopowej. Ta nóżka mogłaby na to wskazywać!
Piorek Napisano 30 Maj 2005 Autor Napisano 30 Maj 2005 Witam,dzieki wielkie za indentyfikacje, obstawialem cos lzejszego niz Zündapp 600:)Marop tak jak napisalem - to kolo zostalo w lesie, miejsce znam wychodza tam inne interesujace mnie przedmioty wiec bede jeszcze dowiedzal ten las. Jesli jestes powaznie zainteresowany nim prosze o kontakt na priv, przywioze je dla Ciebie i oddam gratis:) A moze kogos interesuja aki" z epoki do wchodzenia na slupy, drzewa itp? Wykopalem takie i mam tez do oddania.PozdrawiamPiorek
marop Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 Panowie nie wszystko przelicza się na pieniądze i nie wszystko złoto co się świeci, tak jak powiedział Dykta liczy się stan koła .Z takiego koła co najwyzej można odzyskać tylko piastę.Najważniejsze są super znajomości zawarte przy takich okazjach ,bo nawet gdybyśmy przeliczali takie przedmioty na pieniadze to nie byłaby to żadna fortuna.Pozdrawiam wszystkich .
dojara Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 witam czy to koło jest na sprzedarz? jak tak to za ile?
Piorek Napisano 3 Czerwiec 2005 Autor Napisano 3 Czerwiec 2005 Witam,w niedlugim czasie posiadaczem kola bedzie kolega Marop, przeczytaj w watku powyzej - bylo do oddania gratis.PozdrawiamPiorek
KudłatyHD Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 Za takie kółko mozna krzyknąć kilka stówek, przynajmniej tak sprzedają oszołomy w Łodzi:))Ja kiedyś dorwałem dwa w lepszym stanie w skupie złomu, ale też dałem je koledze:))
Piorek Napisano 3 Czerwiec 2005 Autor Napisano 3 Czerwiec 2005 Obiecalem ze oddam je gratis, bylbym ..(cenzura).. zeby teraz je sprzedawac.Chyba powaznie trzeba bedzie zalozyc watek gdzie bedzie mozna pokazywac fanty ktore sa do oddania za darmo.Piorek
Pytanie
Piorek
Witam,
ziemia dala takie kolo od motocykla, srednica chyba 19 cali raczej nic wspolczesnego to niejest sadzac po wygladzie bebna hamulcowego....
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.