okejos Napisano 2 Marzec 2003 Autor Share Napisano 2 Marzec 2003 łańcuszek dołozony ale korek orginalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 2 Marzec 2003 Autor Share Napisano 2 Marzec 2003 łańcuszek dołozony ale korek orginalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Marzec 2003 Share Napisano 2 Marzec 2003 Salve, Wyglada na rosyjska. Prosze popatrzec czy nie ma jakichs znakow w okolicy szyjki i dna.Gandalf de Grey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 2 Marzec 2003 Autor Share Napisano 2 Marzec 2003 niestety nic sie nie uchowało. rosyjska czy radziecka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Marzec 2003 Share Napisano 2 Marzec 2003 Salve, Well, mam takie z carskim orlem i data 1900... wiec raczej rosyjska. Lecz kto wie, moze potem i sowieciarze sie nimi poslugiwali?Proponuje porownac wlasnie dodany jeden z nowych linkow o wykopkach z Karpatow (o armi austro-wegierskiej, czeskim batalionie etc). Sa tam zdjecia (chyba?) miedzy innymi i wykopki armii rosyjskiej. Mozna wiec porowanc. Ewentualnie wyslac do nich emaila z zapytaniem.Ja bym raczej stawial na czasokres carski.Z szacunkiemGandalf de Grey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indian Chief Napisano 30 Maj 2003 Share Napisano 30 Maj 2003 Tak sobie przegladam stare posty i myslę że to polska manierka, np Suchodlew. Mam taką sama tylko bez korka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Maj 2003 Share Napisano 30 Maj 2003 Też mam taką - Suchodlew z takim samym korkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
okejos
łańcuszek dołozony ale korek orginalny
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.