Witam Jakiś czas temu wygrzebałem na strych takie oto skrzyneczki. Są 2, ale tylko na jednej są jakiekolwiek oznaczenia. Na tym stemplu widnieje napis: Wo. A 879 Skrzynki maja wymiary 62*30*25 [cm]. W środku wyraźnie odznaczające się są 3 koła o promieniu ok. 20 cm, a w środku każdego z nich jest jeszcze jedno mniejsze, wycięte w desce (ale nie na wylot). Ktoś powiedział ze może to być skrzynia od ładunków miotających do haubicy. Jeśli ktoś może mi powiedzieć od czego pochodzą te skrzynki to będę wdzięczny. Pozdrawiam
Pytanie
pluti
Witam
Jakiś czas temu wygrzebałem na strych takie oto skrzyneczki. Są 2, ale tylko na jednej są jakiekolwiek oznaczenia. Na tym stemplu widnieje napis:
Wo. A
879
Skrzynki maja wymiary 62*30*25 [cm]. W środku wyraźnie odznaczające się są 3 koła o promieniu ok. 20 cm, a w środku każdego z nich jest jeszcze jedno mniejsze, wycięte w desce (ale nie na wylot). Ktoś powiedział ze może to być skrzynia od ładunków miotających do haubicy.
Jeśli ktoś może mi powiedzieć od czego pochodzą te skrzynki to będę wdzięczny.
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.