dickwredniak Napisano 21 Maj 2005 Autor Napisano 21 Maj 2005 PRZEGLĄDAM TO FORUM I DOCHODZĘ DO WNIOSKU ŻE U CZĘŚCI LUDZI MÓZGOJAD PADŁ Z GŁODU. IGNORANCJA, BRAK WIEDZY, ZASAD, GŁUPOTA I DZIECINADA. BO MU TATUŚ KUPIŁ WYKRYWACZ. WIEM ŻE WIĘKSZOŚĆ Z WAS BĘDZIE WSCIEKŁA, ALE WYOBRŻCIE SOBIE, ŻE WASZ JEDYNY SYN ROBI TO CO WY. ROZKRĘCA AMUNICJE I ZAPALNIKI. TATO, ZOBACZ ROZKRĘCIŁEM POCISK KUMULACYJNY, BOŻE UCHOWAJ, BO ZAWAŁU DOSTANĘ. MACIE PO NAŚCIE LAT I DZIĘKUJCIE BOGU ZA KAŻDĄ SEKUNDĘ, KTÓRĄ ŻYJECIE.
rob Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 ja mam 29 lat i nie przeszkadza mi to interesować sie tematyką która obecna jest na tym forum
kocur Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 Ja też dobijam do trzydziestki i nie czuję się adresatem Twojego postu. Mówiąc delikatnie jest on co najmniej nieuporządkowany ale jeśli ideą tego wpisu miało pozostać przestrzeganie przed rozkręcaniem niewypałów to podpisuję się pod tym - ale z tym mózgojadem to było co najmniej nie na miejscu.Pozdrawiam !
vonadamski Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 Witam!!!A co to /kto to/ mozgojad? Pani na biologii nic nie mowila :(Nie wszyscy maja po nascie lat niestety :( Nie jestem stary ale juz reumatyzm mam ot co :)Z powazaniem vonadamski
KRUSZYNA Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 Naście lat to ma moja córka.ALe co tam,żona mówi że nigdy nie dorosłem.Zabawa w wojne,przebieranki,poszukiwania,to dobre dla chłopców.;)I OTO CHODZI!pozdrkruszynaPS.Poważnie to i mi chodzą ciarki po plecach gdy czytam niektóre posty.Szczególnie w Identyfikacji",tak naprawdę to może pomóc im tylko wiedza.I po to chyba jest to forum
michu69 Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 Witam. Mówcie co chcecie ale jak wykopaliśmy 250kg bombke z moim wtedy 12 letnim synem to powagżnie miałem miękie nogi. Ale prawdziwa GECHENNA zaczeła się w domu jak moja lepsza połowa się dowiedziała. Na nic były tłumaczenia że niebyło prawie żadnego niebezpieczeństwa że byliśmy ostrożni i że poinformowaliśmy policje i dlatego wróciliśmy po 22. Panowie najgorszemu wrogowi nie życze takich monologów, dialogów i dramatów jakich ja wysłuchałem.Posądzenie o brak mózgu to było jedeno z najłagodniejszych rzeczy jakie usłyszałem. Długie tygodnie mineły nim znowu ogary poszły w las.Faktem jest że małolaty są ciekawe i kręcą czym się da ale co my możemy na to poradzić? Syn chodzi ze mną i NAPRAWDE bardzo staramy się unikać niewybuchów .A co z tymi któży szukają bez opieki dorosłych?
Dziki Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 Czemu Cię to załamuje? To naturalna selekcja - będzie więcej nagród Darwina. Zapraszamy...Głupota ma to do siebie, że ulega selekcji :D
vonadamski Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 Witam!!!Dziecko mam dopiero w drodze ale mam chrzesniaka ktory zawsze chce ze mna isc do lasu. Nie biore go chyba ze ide na lesniczowke albo gosciniec na monetki. Tam tez jest niebezpieczenstwo ale mniej prawdopodobne. Sadze ze swojego dzieciaka dopoki nie bedzie mial 15 lat nie zabiore na militarke. Na monetki owszem.Z powazaniem vonadamski
michu69 Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 Witam.Gratulacje kolego vonadamski tak trzymać.Z tym że mogłem się spodziewać znaleźenia bombki to prawda ,w tamtym miejscu są same niewybuchy i nigdy tam z młodym niezawitam.A co do selekcji kolego Dziki to ona czasem boli ,wiem bo w wieku 13 lat rozkręcałem zapalnik i bolało jak diabli.
sando Napisano 26 Maj 2005 Napisano 26 Maj 2005 Jestem żołnierzem zawodowym i zapalonym poszukiwaczem. W zeszłym roku byłem u chrześniaka na komunii na Pomorzu. Przy stole temat zszedł na poszukiwania, a chodzę już 16 lat z pszczałką, i gościu mówi, że jego dzieciak lat 17-naście też chodzi. Kontaktów nigdy za mało więc mówię- no to popatrzmy co ma. Panie się wściekły, ale siła wyższa- idziemy. Chłopaka nie było, więc gość mówi że mi pokaże co syn ma. Zasuwamy do piwnicy i zdębiałem, choć w życiu dużo wdziałem. W piwnicy w PIĘCIOPIĘTROWYM BLOKU gojek zgromadził przeszło 50 pocisków artyleryjskich, przeważnie haubicznych , trochę możdzieżowych, granatów ręcznych i od groma ruskiej amunicji lotniczej 20 mm. Na honorowym miejscu stały bomba lotnicza 50 kg i niemiecki 32 cm pocisk rakietowy. W większości było to ROZKRĘCONE, a zawartość wydłubana. Jak stary zobaczył że TROCHĘ zbladłem spytał się, o Święta Naiwności, co mi jest i czy mi nie słabo. Jak się później okazało chłopak wszystkie informacje o, cytuje – dezaktywowaniu są w Internecie, wystarczy się spytać na forach i ludzie odpowiedzą.Wydaje mi się, że pomimo widocznego, według mnie, chamstwa i braku hmm…spójności dickwredniak poruszył problem, który będzie stale powracał i kładł się cieniem na nasze środowisko. Dziki wspomniałeś o selekcji i redukcji- czy uważasz, że to dobrze, że komuś urwie łapę, bo był po prostu głupi? I za to wydajesz wyrok? Czy ty nigdy nie zrobiłeś żadnej głupoty? Ja też uważam że to forum to dobra rzecz, ale trzeba uważać co się pisze i do kogo.Serdecznie pozdrawiam sandop.s. towar zabrali po cichu w nocy chłopcy z rozrywkowej formacji, po cichu żeby sztywne daszki nie opętały afery w których tak się lubują
Magach7 Napisano 26 Maj 2005 Napisano 26 Maj 2005 Ej ej ej... Mi atuś" dał połowę pieniędzy na wykrywacz i mam ostatnie naście lat i tu cię zaskoczę - nie mam i nie łapię się za rozrywki! Dziwne? Nie - mózgojad głoduje u ludzi w różnym wieku!Pozdro
dickwredniak Napisano 26 Maj 2005 Autor Napisano 26 Maj 2005 Ludzie, bardzo Was przepraszam. Pisałem to po ścięciu z gówniarzerią, która po tym, kiedy im odmówiłem porady zwyzywała mie od drętwych h... bo i tak się dowiedzą z netu. A pytali o ruskie 120 do możdzieży w którą stronę ma to gwint. Po prostu wyżyłem się na Was. Co do wieku to mam ciut ponad 30-ę, syna i dwie pasierbice i nie czuję się oldbojem. Maja wina i moja kompromitacja. Ale temat i problem zostaje. Co z tym zrobić?
Monti Napisano 26 Maj 2005 Napisano 26 Maj 2005 dickwredniak niczym sie nie skompromitowałeś. Z reści twojego postu wynika,że jest skierowany do nastoletnich poszukiwaczy. Problem,który opisałeś niestety jest duży.Ja jakoś nie mogę pojąć fascynacji zapalnikami i niewypałami. Mam tylko nadzieję,że co niektórzy zmądrzeją.pozdrawiam
dickwredniak Napisano 29 Maj 2005 Autor Napisano 29 Maj 2005 dwóch po 19 i jeden 20. Ich rodzice wychodzą z założenia że ich dzieci są najwspanialsze, najgrzeczniejsze i po prostu naj... , a każdy kto twierdzi inaczej jest kłamcą. Na początku swojej kariery latali po poniemieckich cmentarzach rozkopując co się da, co zaowocowało potwornymi kłopotami. Strach było wyjąć piszczałkę w terenie, bo można było dostać po buzi po gospodarsku od chłopa, a i gliny się zdenerwowały. Teraz są kolekcjonerami militariów.
allen26 Napisano 9 Czerwiec 2005 Napisano 9 Czerwiec 2005 A ja co prawda latam do lasu od niedawna a sam mam 30 lat i chodzę z dwoma chłopakami którzy są w gimnazjum, ich wiedza i doswiadczenie naprawdę są ogromne i wiele sie moge nauczyć od nich, a co do ozrywek" to trzeba uważać i mysleć!!!Przy okazji pozdowienia dla ŁUKASZA I KAMILA
wnusio Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 Witam, ja latam najczesciej z moim siostrzencem ktory zreszta zaklada wiekszosc moich postow i uwarzam ze co do niewybuchow jest bardzo ostrozny bo gdy tylko rozpozna ze to cos takiego to juz wogole nie odkopujePozdro WNUSIO
KacperW. Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 Co do niewypałów pełna zgoda- zobaczysz w lesie nie dotykaj, zgłoś na policję. Ale bez przesadyzmu z tym brakiem rozumu. Myślę, że ogromna większość osób na tym forum to ludzie odpowiedzialni za siebie i innych, którzy wiedzą o co chodzi.pozdrawiamKW
sopel69 Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 Cześc panowie!Jak miałem naście lat, a było to naście lat temu to wsadziłem F-1 do ogniska z 3 kumplami i już tego nie zrobię odłamki cieły młode sosenki jak piła spalinowa. Jeden zachowałem na pamiatkę głupoty i ku przestrodze!
sajmon18 Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 i gość musiał to napisać z Caps Lockiem to jets jego najwyzszy stan podniecenia ,nie poradził sobie chłopak z emocjami ,prawdopodonie biedak lezy już w szpitalu psychiatrycznym:)
Mirass Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 Jak gościu bedzie chciał rozebrac niewypał to żadna wypowiedz, czy brak onformacji z forym mu w tym nie przeszkodzi. Sam pamiętam jak miałem ze 12 lat - a było to sporoczasu temu koleś na mazurach miny przeciwapancerne rozbierał.najpierw moczył ją chyba z pól roku w bagnie, a potem je piłką ordynarnie rozcinał.Ja generalnie dodomu nie znoszę nawet amunicji styrzeleckie - mam dwych chłopaków i mogą im wpaść do głowy rózne pomysły - stwierdzone na podstawie własnych doświadczeń z lat szczeniackich.pozdrawiamMirass
sopel69 Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 Wiesz Mirass jak przyjdzie czs to sami pojadą. za moich szczenięcych lat wieki temu to się nazywało wypad na kulki" byleby to robili z głową - sam mam chłopaka :) i jeżdzimy na pociski oczywiście karabinowe i wystrzelone. pozdro
dickwredniak Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Napisano 19 Czerwiec 2005 sjmon18 zanim coś napiszesz to przeczytaj wypowiedzi, a ja chciałbym zobaczyć twoje radzenie sobie z emocjami jak mądrzy inaczej przyniosą pod twoje drzwi 120-kę możdzierzową
bunkerites_banditen Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 Facet wam dobrze radzi a wy sie z niego nabijacie, jak kiedys komuś pieprznie w łapce to zapamietacie ten post. Poza tym skoro wiekszosc z was nie czuje sie adresatem tego postu to po co piszecie ??? Post jest zaadresowany do młodych ludzi, ludzi których podnieca znalezienie ogóra czy innego świństwa i pochwalenie sie tym przed kumplami. Czytajcie uwaznie co kto pisze. !!!!!!!!!! W pełni popieram ten post, wykrywacz powinien byc dla pelnoletnich i po odpowiednim przeszkoleniu, zeby wiedzieli co można a co nie.Pozdro
armen Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 Cha cha blagaj o zdrowie bo blaganie orozum jest za puzno .forum to forum wszyscy majom rowne prawo wypowiedzi slyszales kiedys o FORUM ROMANUM ciao fratello.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.