Tominew Napisano 27 Maj 2005 Autor Share Napisano 27 Maj 2005 i wszystkie razem po wstepnym ostukaniu z rdzy, teraz czekają na elektrolize. Apropo z hełmka niemieckieg wyszła dziureczka, więc niezle oberwał,a w mauserku tkwi nabój. Pozdrawiam i do jutrzejszego wypadu. Jutro sie wybieram w inny rejon, tam gdzie mnie mzk dowiezie, ale może ktoś z was dysponuje autkiem to wybrał bym sie z wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 27 Maj 2005 Autor Share Napisano 27 Maj 2005 i wszystkie razem po wstepnym ostukaniu z rdzy, teraz czekają na elektrolize. Apropo z hełmka niemieckieg wyszła dziureczka, więc niezle oberwał,a w mauserku tkwi nabój. Pozdrawiam i do jutrzejszego wypadu. Jutro sie wybieram w inny rejon, tam gdzie mnie mzk dowiezie, ale może ktoś z was dysponuje autkiem to wybrał bym sie z wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTI123 Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 witamTominew jak by co to od godz.15 mam czas i auto.czekam na e-mailpozdrawiam-artips.ponidziałek od rana (cały dzień) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTI123 Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 witamoczywiście od 15-tej w sobotę (28.v )pozdrawiam-arti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 2 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2005 A to dzisiejszy wypad na godzinke do lasu!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 2 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2005 Całośc w jednym dołku koło siebie, razem z łuskami!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 16 Październik 2005 Autor Share Napisano 16 Październik 2005 Witam wszystkich!!! Po długiej przerwie spowodowanej chorobą powracam z nowymi odkryciami. A oto dzisiejsze fanty wyciągnięte z okolic powstańczej opaski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 16 Październik 2005 Autor Share Napisano 16 Październik 2005 Zbliżenie Fantów!!! Pozdrowienia dla Kocura , Sebuli , Kalibra, Artura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 16 Październik 2005 Autor Share Napisano 16 Październik 2005 A to pozostałości niemieckiego plecaka wyciągnięte z jednego dołka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 16 Październik 2005 Autor Share Napisano 16 Październik 2005 ....a na koniec gąsieniczka się trafiła. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarny Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Witam Tominew. Oriętujesz się od czego jest ta duza aluminiowa sprzaczka na tym zdjęciu z 17 ? Trafiłem pare takich samych ale nie mam pojęcia od czego one moga być! Moje są sygnowane taką literką A. pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Witaj militarny,ta duża sprzączka jest od plecaka.Jedno ramiączko było mocowane na stałe,a drugie można było na dole odczepiać i to jest ta druga dolna klamerka. Mam właśnie taki plecak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarny Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 Dzieki Darek419, długo szukałem ale nikt nie wiedział. Jak masz taką mozliwos wklej fotke tego plecaczka z chęcia go zobacze. pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 Military,tu możesz ogładnąć ten plecak.Przeważnie wygładały tak ale są robione przez różne fabryki i mogą się różnić.http://allegro.pl/show_item.php?item=69014774Pozdrawiam.Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarny Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 dzięki; pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 Witaj Militarny mój plecak nie ma futra tzw cielak lub kobylak ,a z tyłu na górze,w trójkącie jest napis HAMBURG 1940 w środku kopiowym ołówkiem jest napisane nazwisko urzytkownika DUBBERKE.Plecak ten przeleżał 40 lat na strychu w Ząbkach.Z tego co mi wiadomo ojciec kolegi zwinął go z pociągu niemcowi.pozdrD419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 27 Październik 2005 Autor Share Napisano 27 Październik 2005 A to dzisiejsze fanty z pola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 27 Październik 2005 Autor Share Napisano 27 Październik 2005 No i chyba trafiłem fajną miejscówkę!!!! 90 letni dziadek wskarze gdzie należy kopać, a to już w przyszły weekend!!! :)Pozdrawiam!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.