hawk21 Napisano 20 Maj 2005 Autor Napisano 20 Maj 2005 Witam.Prośba o identyfikacje tej ładnej wiekszej klamry..Chyba od pasa.Byc może Pruska..Ale kto ja nosił? Gdzie wykonywano takie klamry?PozdrawiamArek
danieloff Napisano 21 Maj 2005 Napisano 21 Maj 2005 A to moja, trochę bardziej wyświecona", ale zaczepy urwane.
hawk21 Napisano 20 Maj 2005 Autor Napisano 20 Maj 2005 Witam.Prośba o identyfikacje tej ładnej wiekszej klamry..Chyba od pasa.Byc może Pruska..Ale kto ja nosił? Gdzie wykonywano takie klamry?PozdrawiamArek
hawk21 Napisano 21 Maj 2005 Autor Napisano 21 Maj 2005 W pieknym stanie jest ta twoje klamerka!..Ja swoja w piaskowej ziemii wykopalem wiec jest cala jeszcze..Dzieki za pomoc.Pozdrawiam
obert8 Napisano 20 Maj 2005 Napisano 20 Maj 2005 a czy to nie czasem polska oficerska paradna z dwudziestolecia miedzywojennego pzdr
Pytanie
hawk21
Witam.
Prośba o identyfikacje tej ładnej wiekszej klamry..Chyba od pasa.Byc może Pruska..Ale kto ja nosił? Gdzie wykonywano takie klamry?
Pozdrawiam
Arek
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.