VanWorden Napisano 18 Maj 2005 Autor Share Napisano 18 Maj 2005 Witam!Czy któryś z kolegów tudzież koleżanków ma film jak w tytule? Jest to produkcja polska, rok 1979.. Niestety nie ma go w wypożyczalni Pod Osiołkiem" a szkoda bo film jest arcyciekawy (choć tak dawno go oglądałem że zapamiętałem tylko przepyszne sceny orgii:))...PozdrawiamVW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirana Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 ten z wilhelmim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 22 Maj 2005 Autor Share Napisano 22 Maj 2005 O ten chodzi: http://www.filmweb.pl/Film?id=9293PozdrawiamVW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lokomotywa Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 Film nie tak dawno powtarzało AleKino- moja ocena -kicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 23 Maj 2005 Autor Share Napisano 23 Maj 2005 Witam!Tak już jest że coś co dla jednych jest arcydziełem dla innych jest kichą i odwrotnie:) Nic się z tym nie da zrobić ale skoro niedawno był w TV to może ktoś nagrał?PozdrawiamVW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.