Sniper 1939 Napisano 17 Maj 2005 Autor Share Napisano 17 Maj 2005 Wiecie gdzie w Poznaniu i okolicach można pokopać? Ja znam tylko jedno dobre miejsce na razie. Może będą chętni na wspólny wypad ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 Zgłoś się do Yarda, on zna Poznań i okolice.Ja chętnie bym skorzystal ze wspólnego wypadu ale niestety w najbliższym czasie nie będzie mnie w tych okolicach. Narazie szukam po Wrocku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dojara Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 Witam napisz jakie to są okolice Poznania.Ja siedze bardziej na starej granicy rzeszy to jest nad Natecią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dojara Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 Witam napisz jakie to są okolice Poznania.Ja siedze bardziej na starej granicy rzeszy to jest nad Natecią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 Dzięki za reklame Yo W....,coś ostatnio nie możemy się zgrać.Sniper jak co to na priv. Pewnych miejscówek brak ale do sprawdzenia dużo. YARD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 Witam Yard, niestety ostatnio coś brak czasu w chacie. We Wrocku to prawie codzień i zas sie nie chce już w weekend. Ale biore wykrywkę ze sobą na weekend, może coś czasu wygospodaruję. Dam znać jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sniper 1939 Napisano 13 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2005 Czy na tym forum jest tak mało ludzi z Poznania? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek1991 Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 ja jestem z Wrześnie niedaleko poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraser Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 MIESZKAM W POZNANIU OBECNIE ALE MOJE KORZENIE SIEGAJĄ JELENIEJ GÓRY I CHETNIE ZAPROSZĘ KOGOŚ NA WYPRAWĘ W TE OKOLICE... NOCLEG ZA FRIKO :). ŻARCIE WE WŁASNYM ZAKRESIE DOSTĘPNE NA MIEJSCU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.