YoWheris Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 Witam.mam pytanie, jaką można dostać kasę za taką beczkę z Wermachtu?Czy bylby to dobry zakup?Beczka nie skorodowana i bez uszkodzeń mechanicznych. Co wy na to?
Czarek Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 fajna beczka-bardzo ładnie zachowana-daj nawet 3 dychy-jesli masz gdzie trzymać to fajny fant-ja miałem podobną na oku ale jak ma się tylko mieszkanko to musiała zostać u pewnego dziadka na wsi-i nadal pewnie tam sobie leży...
YoWheris Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 Witam.mam pytanie, jaką można dostać kasę za taką beczkę z Wermachtu?Czy bylby to dobry zakup?Beczka nie skorodowana i bez uszkodzeń mechanicznych. Co wy na to?
YoWheris Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 hmm, myślałem że większy jest to wydatek. Teraz tylko pomyśleć gdzie ją ulokować. Dzięki
kordelek Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Ja na złomie za swoje dwie dalęm po 20 zł. Mają jeszcze obręcze do przetaczania(czego nie widze na tej) ale są troche upaprane smołą. Wydaje mi się że chyba nie przepłaciłem.
Question
YoWheris
Witam.mam pytanie, jaką można dostać kasę za taką beczkę z Wermachtu?Czy bylby to dobry zakup?Beczka nie skorodowana i bez uszkodzeń mechanicznych. Co wy na to?
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.