YoWheris Napisano 17 Maj 2005 Autor Napisano 17 Maj 2005 Witam.mam pytanie, jaką można dostać kasę za taką beczkę z Wermachtu?Czy bylby to dobry zakup?Beczka nie skorodowana i bez uszkodzeń mechanicznych. Co wy na to?
Czarek Napisano 17 Maj 2005 Napisano 17 Maj 2005 fajna beczka-bardzo ładnie zachowana-daj nawet 3 dychy-jesli masz gdzie trzymać to fajny fant-ja miałem podobną na oku ale jak ma się tylko mieszkanko to musiała zostać u pewnego dziadka na wsi-i nadal pewnie tam sobie leży...
YoWheris Napisano 17 Maj 2005 Autor Napisano 17 Maj 2005 Witam.mam pytanie, jaką można dostać kasę za taką beczkę z Wermachtu?Czy bylby to dobry zakup?Beczka nie skorodowana i bez uszkodzeń mechanicznych. Co wy na to?
YoWheris Napisano 18 Maj 2005 Autor Napisano 18 Maj 2005 hmm, myślałem że większy jest to wydatek. Teraz tylko pomyśleć gdzie ją ulokować. Dzięki
kordelek Napisano 17 Maj 2005 Napisano 17 Maj 2005 Ja na złomie za swoje dwie dalęm po 20 zł. Mają jeszcze obręcze do przetaczania(czego nie widze na tej) ale są troche upaprane smołą. Wydaje mi się że chyba nie przepłaciłem.
Pytanie
YoWheris
Witam.mam pytanie, jaką można dostać kasę za taką beczkę z Wermachtu?Czy bylby to dobry zakup?Beczka nie skorodowana i bez uszkodzeń mechanicznych. Co wy na to?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.