grek Napisano 16 Maj 2005 Autor Napisano 16 Maj 2005 Kiedyś wspominałem o tym w wątku o UPA. Akurat chodziło wtedy o fora ukraińskie, ale sytuacja była bardzo podobna. Proponuję prześledzić wątekhttp://www.drugawojnaswiatowa.org/forum/viewtopic.php?t=9956Może z tego wyniknąć coś ciekawego. No a jak ktoś czuje się na siłach, to może się włączyć do dyskusji i tu, w Polsce, i tam.pozdrawiam
MaciekC Napisano 16 Maj 2005 Napisano 16 Maj 2005 łoch a ja tak ruskiego sie nie chciałem uczyć. zawsze mierna była.
robGD Napisano 16 Maj 2005 Napisano 16 Maj 2005 I nie ma się co im dziwić, nie każdy lubi kopa w dupę. Zawsze boli, a nie zawsze pomaga.
wittman Napisano 20 Maj 2005 Napisano 20 Maj 2005 ciekawy" - ciekawe nazwanie czegos takiego: Да с таким быдлом-падалью как Польша --вообще не стоит о чём-либо говорить: посылать сразу на хуй!!!Это же извечная проститука!!!жаль,что не уничтожил Гитлер всех этихпшикалок!!!! "mysle ze miedzy innymi dlatego ich tak lubimy" i jeszcze dlugo bedziemy lubic"
Sereklegnica Napisano 31 Lipiec 2005 Napisano 31 Lipiec 2005 Jakby ruskim pokazać co o ich kraju (ale nie o Nich) myślą Polacy...
Sereklegnica Napisano 31 Lipiec 2005 Napisano 31 Lipiec 2005 A tak swoją drogą to ma ktoś może maila do administratora tego forum? Bo ostatnio nie mogę wejść bo mi pisze że zostałem wyrzucony z tego forum... a ja na nim pisałem ostatnio chyba z rok temu, pół roku temu jeszcze nic takiego nei było że mnei wyrzucili a teraz wejść nei mogę...
woytas Napisano 31 Lipiec 2005 Napisano 31 Lipiec 2005 a co polacy mysla o rosjanach?kacapy, ruskie i inne takiewiec nie ma sie co dziwic ze tez sobie na nas uzywaja...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.