Mlody Mauser Napisano 21 Maj 2005 Autor Share Napisano 21 Maj 2005 Słaba jakos zdjec.Ale mam prosbe.Prosze o identyfikacje tego srebrnego pocisku"wydaje mi sie ze jest on od tasmy wprowadzajacej.POZDR MAUSER HESS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 Mauser Hess tez wykopalem taki aluminowy pocisk cwiczebny w sobieszewie i tez niewiem od czego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 Mauser Hess tez wykopalem taki aluminowy pocisk cwiczebny w sobieszewie i tez niewiem od czego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 21 Maj 2005 Autor Share Napisano 21 Maj 2005 JA mam go z okolic Stegny.Ale ktos mi powiedział ze to od tasmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 to jeszcze tak dla odmiany: zestaw obiadowy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dream28 Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 tą łyżką jedzą chyba tylko ci co się odchudzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 dream 28 kiedy pomykasz z nami w teren pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 dwie klamerki, jedna jeszcze z kawałkiem skóry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 dwa takie guziczki, z pierwszych sygnałów wynika że słowackie ( no może)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 jeszce takowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 to były ostatnie niedzielne fanty a to książka zaleziona kiedyś w starej stodole z 1928r... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 wybór reklam z epoki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 cd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 a coś takiego wyszarpałem kiedyś od swojego klienta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 cd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miq Napisano 30 Maj 2005 Share Napisano 30 Maj 2005 Witam Ja w dlugi weekkend zrobilem sobie rajd po okolicznych lasach wyskakujac na wykopki po 4 godzinny dziennie w te masakryczne upaly.A znalazlem tylko 10 sztuk ammo mosinkow jedna łódke i peknieta podkowe pewnie na szczescie .W moich okolicach to juz chyba jezdzili wszyscy i wykopali wszystko :( :(POZDRO MIQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 30 Maj 2005 Share Napisano 30 Maj 2005 Witam ja dzisiaj wyskoczyłewm na 3 godzinki w rejon Łódzi:)i efekty są:) kocyk luftwafe z pustej chatki i pare bzdurek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dream28 Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 martin ta gazetka wygląda jakością jak z reprintu GAZETY WOJENNE;]mało która oryginalna jest taka biała... nie twierdze że to ściema ale sie dziwie;]]]pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 31 Maj 2005 Autor Share Napisano 31 Maj 2005 Tez znalazłem polowe podkowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 to sie wymiencie bedzie jedna cala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 Jak się wymienią to będą mieli też po połowie...tylko nie swojej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 1 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2005 Mogłbym odsprzedac:P;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miq Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 Witam Moze to oznacza zebysmy polaczyli swoje sily i podkowy to napewno razem bedziemy mieli szczescie :D :D :D :DTo moze wyjdzie nawet caly koń :D :D pozdro miq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 miq juz wiele razy miales sie z nami spotkac od stycznowego MWB i co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 2 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2005 Własnie...od MWB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.