mongo Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Jak dla mnie BOMBA !!!Podoba mi się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Będę oszczędny w słowach.No niezłe,całkiem niezłe.To znaczy bardzo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 Jak wyżej. To jest to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 26 Czerwiec 2005 Share Napisano 26 Czerwiec 2005 Bardzo fajne plakaty. szkoda ze mieszkam za daleko aby je zobaczyc porozwieszane w realu. Ale to naprawde kawal dobrej roboty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XsteubenX Napisano 26 Czerwiec 2005 Share Napisano 26 Czerwiec 2005 to po prostu coś pięknego!!! gdyby tak każda impreza miała tak ładną oprawę graficzną!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 Piekny plakacik!tylko jeszcze troszke mocniej zamazac sfaste i bedzie GIT!poz Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 Plakaty są super. Jestem pod wielkim wrażeniem i gratuluje tak wspaniałego plakatu. Bzura zawsze miała zajebisty plakat i widzę że nie spuszczacie z tonu :DWiem coś o tym bo sam zaprojektowałem plakat na Bitwe Wyrską i w przyszłym roku też będe to robił a Wasz plakat może być wspaniałą inspiracją. Pozdrawiam d007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.