ZnaChoR Napisano 10 Maj 2005 Autor Napisano 10 Maj 2005 tak jak w temacie!!na jakich wy ustawieniach chodzicie??i jakie ustawienia są najlepsze!!bo jak bym miał chodzic na tych co mam, to cały czas będe wyciągał małe skorodowane przedmioty(np:gwożdzie i malutkie odłamki!!za odpo z góry dzięki!!pozdr.ZnaChoR
ZnaChoR Napisano 11 Maj 2005 Autor Napisano 11 Maj 2005 o czułości też myślałem, ale niewiem jak to się ma w praktyce??czy jesli zmniejsze czułość to będzie mieć mniejszą czułość na mniejsze przedmioty czy tylko głębokość penetrowania się zmniejszy?? a na pokrętle dyskryminacji można coś zmniejszyć i czy ma to jakieś zastosowanie jeśli i tak chodzę na all metal!?pozdr.ZnaChoR
iglanadon Napisano 11 Maj 2005 Napisano 11 Maj 2005 masz jeszcze coś takiego jak dyskryminacja tonalna, przynajmniej ja to miałem w Trackerze IV, przynajmniej bedziesz wiedziałe czy to drobny kolorek/b. duże żelastwo czy żelastwo, zjechanie z dyskryminacja nie powinno drastycznie obnizyć zasięgu, przynajmniej w moim nie zauważałem takiej różnicy
wiciu_r Napisano 17 Maj 2005 Napisano 17 Maj 2005 W moim BH LoneStar zasięg na full i dyskryminacja na minimum, kolor wyciągam wszystki a żelazo sygnalizuje od klamry WH w górę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.