Pantherg Napisano 9 Maj 2005 Autor Napisano 9 Maj 2005 ciekawa samorobka?? napewno niemcy 1945 rok ,bo znaleziona razem z magazynkiem od szturma... dodam tylko ,ze w/g mnie to rakietnica... skrecana na sruby i zaciagana od tylu?? czy ktos wie co to??
Pantherg Napisano 9 Maj 2005 Autor Napisano 9 Maj 2005 nikt z was nie spotkal sie z takim wynalazkiem... bo mi sie wydaje ,ze mogla to byc rakietnica w jakims zestawie... np. przy tratwie ratunkowej... jest b. prosto zbudowana...
Jadzia Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 Gdzieś już taką widziałem, ale chyba nie jest to samoróba a jakiś model zastępczy, poszukam na dysku może gdzieś to mam.pzdrjadzia
Jadzia Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 znalazłem podobną o tej samej chyba zasadzie działania z tylnym odciągiem, tyle, że to chyba aukurat I wojna. Niestety dokładny opis gdzieś mi zniknął:/pzdrJadzia
Pantherg Napisano 9 Maj 2005 Autor Napisano 9 Maj 2005 ciekawa samorobka?? napewno niemcy 1945 rok ,bo znaleziona razem z magazynkiem od szturma... dodam tylko ,ze w/g mnie to rakietnica... skrecana na sruby i zaciagana od tylu?? czy ktos wie co to??
Pytanie
Pantherg
ciekawa samorobka?? napewno niemcy 1945 rok ,bo znaleziona razem z magazynkiem od szturma... dodam tylko ,ze w/g mnie to rakietnica... skrecana na sruby i zaciagana od tylu?? czy ktos wie co to??
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.