wons Napisano 14 Maj 2005 Autor Share Napisano 14 Maj 2005 Odkażalniki i zatyczka na akumulatorze z 1939r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 14 Maj 2005 Autor Share Napisano 14 Maj 2005 Butelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 14 Maj 2005 Autor Share Napisano 14 Maj 2005 Fajna butelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 14 Maj 2005 Autor Share Napisano 14 Maj 2005 Zbliżenie napisu :J.S. KEILER NACHF.DISTILLERIES DANZIGFREE CITY OF DANZIGa na dole TRADE MARK EST 1814 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 14 Maj 2005 Autor Share Napisano 14 Maj 2005 Druga str. onej butelki:FEDERAL LAWFORBIDS SALEOR REUSE OF THIS BOTTLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 14 Maj 2005 Autor Share Napisano 14 Maj 2005 Ciekawsze kałamaże i solniczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 14 Maj 2005 Autor Share Napisano 14 Maj 2005 TRUSKAWIECKA SÓL GORZKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 14 Maj 2005 Autor Share Napisano 14 Maj 2005 Zceglony tależ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 14 Maj 2005 Autor Share Napisano 14 Maj 2005 Jakaś wkładka do mapnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Maj 2005 Share Napisano 14 Maj 2005 Eee Wonsy tyż dziś zaszalały! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 14 Maj 2005 Autor Share Napisano 14 Maj 2005 I drobnica, już po podczyszczeniu - 5 fenoli z 1941 i mały guziczekpozdr. WonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 14 Maj 2005 Autor Share Napisano 14 Maj 2005 Było by trochę więcej, ale wczoraj też zaszaleliśmy - dziś ciężka głowa i kłopoty ze wstaniem... Tak więc robota szła, bo szła.. ;) :)))pozdr. W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Maj 2005 Share Napisano 14 Maj 2005 Ja dostałem dopał po trafieniu klamry carskiej :) A tak to smętnie ,bo ząbek mnie boli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u920 Napisano 14 Maj 2005 Share Napisano 14 Maj 2005 Wons jesli lubisz wypady na stare smietniska to polecam miedzy sopotem a jelitkowem,sporo mozna tam wyciagnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmsim Napisano 14 Maj 2005 Share Napisano 14 Maj 2005 czesctwen mały guzik to holenderski,pytank do U920 gdzie są dokładnie te śmietniska ?ja bardzo lubie takie wypady a jestem z trójmiasta.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osterode Napisano 14 Maj 2005 Share Napisano 14 Maj 2005 mała poprawka mmsim ten guzik jest belgijski, dokładnie to mankietowy lub od pagonu :-)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u920 Napisano 14 Maj 2005 Share Napisano 14 Maj 2005 te smietniska cignely sie od ulicy lokietka (sopot) w kierunku zabianki az do skarpy dzielacej poziomy miastamam nadzieje ze wiesz o czym mowieObecnie czsc tych smietnisk jest uzytkowana jako dzialkiale najciekawsze miejsca tuz przy skarpie leza odlogiemSmieci byly tam wyworzone od 1870 bodajze roku ostatnie w 1966 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmsim Napisano 14 Maj 2005 Share Napisano 14 Maj 2005 DZIĘKI SERDZECZNEfant ten guzior to belg ale czasem też i na nie holendry mówią,u920 kopałęś tam?cos wyszło?ktoś chętny na wykopki w tym miejscu?moźe jakiś wyjazd?Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u920 Napisano 14 Maj 2005 Share Napisano 14 Maj 2005 za moich czasow ( ca 30 lat temu) nie trzeba bylo kopac :)))Ale pamietam ze walalo sie tam mustowo rzeczy z przed wojnybyl to teren dla mnie gdzie szalalem motocyklem crossowymi sporo staroci widzialem .teraz jestem daleko poza granicami Polski ale to w pamieci pozostalo :))) Sopot moje ukochane miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 27 Maj 2005 Autor Share Napisano 27 Maj 2005 guziczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 27 Maj 2005 Autor Share Napisano 27 Maj 2005 Wczoraj znów byliśmy na przekopanym śmietniku. Zawsze jednak coś zostaje. Fotka ogólna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 27 Maj 2005 Autor Share Napisano 27 Maj 2005 Niezbędnik z nierdzewki z 1940 roku, widelec, jakaś mosiężna blaszka z logiem i napisem SIEMENS, szkolniaczek. Dodatkowo pędzel do golenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 27 Maj 2005 Autor Share Napisano 27 Maj 2005 Jako ciekawostka - zapalniczka w kształcie pocisku. Po oczyszczeniu nawet ładna, ale trzeba ją jeszcze wzmocnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 27 Maj 2005 Autor Share Napisano 27 Maj 2005 Butelka OTTO ZENKERPOLZIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 27 Maj 2005 Autor Share Napisano 27 Maj 2005 BRZUEREI C. FUHRMANN POLZIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.