mick1 Napisano 7 Maj 2005 Autor Share Napisano 7 Maj 2005 kilka fotek z dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick1 Napisano 7 Maj 2005 Autor Share Napisano 7 Maj 2005 ciag dalszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick1 Napisano 7 Maj 2005 Autor Share Napisano 7 Maj 2005 jeszcze fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick1 Napisano 7 Maj 2005 Autor Share Napisano 7 Maj 2005 a to najbardziej niebezpieczne znalezisko. A na poczatku wykopkow mowilem, ze w tym miejscu napewno nic niebezpiecznego lezec nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 7 Maj 2005 Share Napisano 7 Maj 2005 Po tym co już tam wykopaliśmy wcześniej, można się spodziewać takich rzeczy.Ale ładnie wam poszło. Gratulacje, szkoda ,że nie mogłem jechać z wami. Ale nic straconego, ten pbszar jest dość duży, a ja czuję, że najlepsze dopiero przed nami.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 7 Maj 2005 Share Napisano 7 Maj 2005 Dzięki za ten post Michał.Mam nadzieję że następnym razem wyskoczymy silniejszą ekipą i efektywniej przeszukamy wiekszy obszar.Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 7 Maj 2005 Share Napisano 7 Maj 2005 Od siebie nic nie dodam dziś, same łuski różnego kalibru więc nic specjalnego. Jedynie rzucam fotę dołów jakie nasi koledzy" kilka dni temu na Helu zostawili. Skrzynkę mogli zostawić ale doły mogli zasypać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 7 Maj 2005 Share Napisano 7 Maj 2005 Hel jest cały w dziurach! Aż przykro patrzeć, że koledzy" taką nam wszystkim opinię robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 7 Maj 2005 Share Napisano 7 Maj 2005 Ale trafiłem na cos takiego... może któryś z Was tam już był :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.