pistacjowymis@op.pl Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 a ja znalazłem to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pistacjowymis@op.pl Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 a pisze na brazie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pistacjowymis@op.pl Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 a to inne zdjecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 a warto toto wogle doptykać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 4 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2005 Jak masz ochote pogadać osobiście w piekle z Adolfem - dotykaj a nawet rozkręcaj - śmiało :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 simon07 to było pytanie retoryczne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 pistacjowymis@op.pl czy ty koles wogole myslisz??podejrzewam ze masz z 15-17 lat mama ci kupila pikawe na wakacje abys sie nie nudzil.a ty najwidoczniej chcesz zaszpanowac przed swoimi rowiesnikami a przed nami swoim brakiem rozsadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 Przepraszam ale ja mam 15 lat i sie tak niezachowuje tzn(niepopisuje sie ani nie wyciagam z ziemi rozrywek jsli wiem na 100% ze sa to urwilapki)Takze niewszyscy nastolatkowie sa bezmyslni:)Z uszanowaniem Mauser Hess Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 ale ten granacik z 39 to cie korcil mlody co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2005 i retorycznie na to pytanie odpowiadam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 A chyba kazdego z nas??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Przeciez was tez korcił..widziałem łzy w twoich oczach jak go przyspywałes ziemia:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 MAUSER HESS przepraszam!wiem ja tez mialem 15 lat jak juz kopalem ale nie odwalalem takich numerow jak ten koles.przeciez widac ewidentnie ze koles wyciaga rozrywki z dolka lekko je oczyszcza i uklada do fotek:)jeszcze raz sorry jezeli kogos urazilem:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pistacjowymis@op.pl Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 ale sie rozgadali zbesztali mnie z błotem a sami kapsle po winie znajduja :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pistacjowymis@op.pl Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 dziwne że tak się cudzymi łapkami przejmujecie.jak komus ma urwac to i tak urwie łapki. a jak ktos ma zginąc to i tak zginie bo może wpaśc mi pod autko bo 140 km/h to napewno nie wychamuje więc nie nawijajcie głodnych kawałków że: 15 latek, urwiłapki, i inne bzdety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 Bzdury? Dobrze Ci piszą ,przecież sam bzdurzysz wrzucając zdjęcia jakichś badziewnych pocisków ,watpię czy kogoś kto zajmuje się na serio wykopkami to zainteresowało :)Ciekawszych (niż niewybuchy!) fantów życzę!pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pistacjowymis@op.pl Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 nieodrazu rzym zdudowano. a cięzko cos znaleść jak lasy zryte jakby stado dzików przeleciało :) jak znajde cos ciekawego to pokaże :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pistacjowymis@op.pl Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 pewnie stedke mnie zjebie ale musiałem to pokazać :) --- znaleziony --- okolice staszowa ale podejrzewam że ja nie pierwszy go znalazłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pistacjowymis@op.pl Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pistacjowymis@op.pl Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Hardcore'owiec! Ja bym ruskich moździerzówek 50 mm nie tykał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Red alf Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 O rzesz k... koles powinien sie leczyc psychicznie,nawet jak 15 lat mialem to wiedzialem co to za gowno. Najwiecej wypadków z wykopkami to z tego co mi wiadomo to te ruskie mozdzierzówki, a to gowno ma jeszcze bakielitowy zapalnik. Ale to juz Darwin stwierdził ze gorzej dostosowany osobnik musi odpasc(byle by krzywdy komos nie zrobilł)PozdrawiamRed alf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Fajną masz rękę jeszce ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pistacjowymis@op.pl Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 no wiedziałem że tak bedzie ---- wam to cos pokazać !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Red alf Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 O rzesz k... koles powinien sie leczyc psychicznie,nawet jak 15 lat mialem to wiedzialem co to za gowno. Najwiecej wypadków z wykopkami to z tego co mi wiadomo to te ruskie mozdzierzówki, a to gowno ma jeszcze bakielitowy zapalnik. Ale to juz Darwin stwierdził ze gorzej dostosowany osobnik musi odpasc(byle by krzywdy komos nie zrobilł)PozdrawiamRed alf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.