Skocz do zawartości

Gdańsk i Mierzeja Wiślana-trafienia the_Tuna squad i przyjaciele

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 450
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
witam
jak to jest ze trafiają się wam tam same niemieckie fanty??
Ruszczyzna wam tam nie wogóle nie wychodzi z tego co widze.
pozdro
Napisano

Wczorajszy wypad :)).... jeden hauer z wkładką drugi z dziurą w potylicy ale za to zachowanymi kalkami WH :))) a bagnecik hmm ostrz mint :))..........

Napisano
W odpowiedzi na pytanie Pana Knupa na Pomorzu Gdańskim więcej pamiątek zostało po Niemcach niż po Rosjanach.Łatwiej wykopać pod Gdańskiem na przykład odznakę z gapą niż jakąkolwiek rosyjską :))......... Pozdrawiam Bogdan
Napisano

i tak w pięknych okolicznościach przyrody takie tam póltora blaszki,cała 3/Ers.Abt.AR.169 Nr116 i połówka JNF.PZ.JAG.ERS.KP6 Nr 2398 grupa krwi 0

Napisano
krzycho-u niektórych najpierw spadł śnieg a potem przyszedł mróz i da sie kopać. U mnie na przykład było na odwrót...:(
Napisano
Dla informacji Pana o nicku Fanatyk6 :))bagnet ten nie jest niemieckim bagnetem ,lecz norweskim skróconym bagnetem wz 1894 do karabinu Krag-Jorgensena .Hmmm pierwszy raz spotkaliśmy się z takim wynalazkiem :)).........( reszty nie było :(( )
Napisano
faktycznie podobny.... kto by sie takiego ustrojostwa w Polsce spodziewał. z reszta nie takie rzeczy wyhodziły. dzieki BogdanGd za wyprowadzenie mnie z błędu. aha, i Pan to ze mnie jeszcze nie jest (nawet matury jeszcze nie zdałem) ;)
pzdr
fanatyk6

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie