greg83pp Napisano 3 Maj 2005 Autor Share Napisano 3 Maj 2005 Witam !jakiś czas temu kupiłem od grzybka" na wiosce taką eto bluzę...- miała być carska. Czy Ktoś cos może rozpozna? szyta jest raczej prywatnie, bo stempli jeśli nawet były to nie ma:(Pozdr1Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg83pp Napisano 17 Maj 2005 Autor Share Napisano 17 Maj 2005 Hej ! W sumie, pewnie mieli też niezły młynek z mundurami:) Przydałoby się rozpoznać wzór - jutro postaram się przefotografować tą fotk z książki Pozdr!:)Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg83pp Napisano 3 Maj 2005 Autor Share Napisano 3 Maj 2005 Witam !jakiś czas temu kupiłem od grzybka" na wiosce taką eto bluzę...- miała być carska. Czy Ktoś cos może rozpozna? szyta jest raczej prywatnie, bo stempli jeśli nawet były to nie ma:(Pozdr1Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg83pp Napisano 3 Maj 2005 Autor Share Napisano 3 Maj 2005 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg83pp Napisano 3 Maj 2005 Autor Share Napisano 3 Maj 2005 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg83pp Napisano 3 Maj 2005 Autor Share Napisano 3 Maj 2005 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg83pp Napisano 3 Maj 2005 Autor Share Napisano 3 Maj 2005 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg83pp Napisano 3 Maj 2005 Autor Share Napisano 3 Maj 2005 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg83pp Napisano 3 Maj 2005 Autor Share Napisano 3 Maj 2005 Cześć ! To jest mankiet, szkoda ze na drugim rękawie patka jest urwana. Patka przyszyta była za pomocą guzika, ale bez regulacji.Pozdr.!Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg83pp Napisano 3 Maj 2005 Autor Share Napisano 3 Maj 2005 Do Fiodora - czy Mógłbys podesłać mi tą fotkę lub zamieścić w temacie ? Pozdrawiamgrzesiek -sorki że fotka troche słaba, ale wina sprzetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg83pp Napisano 15 Maj 2005 Autor Share Napisano 15 Maj 2005 Cześć ! Dzięki wielkie za fotkę. Pozostaje tylko jeden problem - krój by się zgadzał, tylko kołnierze troche inne - zapinane na guziki, stojące , ale nie wykładane jak na mojej. Jak bede w domu, koło czwartku postaram się wstawic fotke z książki guziki" , tam jest w sumie identyczna, na fotce z korpusem polskim w Rosji. Swoja drogą, ciekawy jestem czy są na necie akieś stronki z fantami carskiej armii, jakos nie moge się do niczego dokopać .Pozdrawiam :)Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
greg83pp
Witam !
jakiś czas temu kupiłem od grzybka" na wiosce taką eto bluzę...- miała być carska. Czy Ktoś cos może rozpozna? szyta jest raczej prywatnie, bo stempli jeśli nawet były to nie ma:(
Pozdr1
Grzesiek
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.