greg83pp Napisano 3 Maj 2005 Autor Napisano 3 Maj 2005 Witam !jakiś czas temu kupiłem od grzybka" na wiosce taką eto bluzę...- miała być carska. Czy Ktoś cos może rozpozna? szyta jest raczej prywatnie, bo stempli jeśli nawet były to nie ma:(Pozdr1Grzesiek
greg83pp Napisano 17 Maj 2005 Autor Napisano 17 Maj 2005 Hej ! W sumie, pewnie mieli też niezły młynek z mundurami:) Przydałoby się rozpoznać wzór - jutro postaram się przefotografować tą fotk z książki Pozdr!:)Grzesiek
greg83pp Napisano 3 Maj 2005 Autor Napisano 3 Maj 2005 Witam !jakiś czas temu kupiłem od grzybka" na wiosce taką eto bluzę...- miała być carska. Czy Ktoś cos może rozpozna? szyta jest raczej prywatnie, bo stempli jeśli nawet były to nie ma:(Pozdr1Grzesiek
greg83pp Napisano 3 Maj 2005 Autor Napisano 3 Maj 2005 Cześć ! To jest mankiet, szkoda ze na drugim rękawie patka jest urwana. Patka przyszyta była za pomocą guzika, ale bez regulacji.Pozdr.!Grzesiek
greg83pp Napisano 3 Maj 2005 Autor Napisano 3 Maj 2005 Do Fiodora - czy Mógłbys podesłać mi tą fotkę lub zamieścić w temacie ? Pozdrawiamgrzesiek -sorki że fotka troche słaba, ale wina sprzetu
greg83pp Napisano 15 Maj 2005 Autor Napisano 15 Maj 2005 Cześć ! Dzięki wielkie za fotkę. Pozostaje tylko jeden problem - krój by się zgadzał, tylko kołnierze troche inne - zapinane na guziki, stojące , ale nie wykładane jak na mojej. Jak bede w domu, koło czwartku postaram się wstawic fotke z książki guziki" , tam jest w sumie identyczna, na fotce z korpusem polskim w Rosji. Swoja drogą, ciekawy jestem czy są na necie akieś stronki z fantami carskiej armii, jakos nie moge się do niczego dokopać .Pozdrawiam :)Grzesiek
Pytanie
greg83pp
Witam !
jakiś czas temu kupiłem od grzybka" na wiosce taką eto bluzę...- miała być carska. Czy Ktoś cos może rozpozna? szyta jest raczej prywatnie, bo stempli jeśli nawet były to nie ma:(
Pozdr1
Grzesiek
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.