leszekjr Napisano 20 Grudzień 2009 Share Napisano 20 Grudzień 2009 oto foto poszukiwaczki :) , która ma prawo gdzieś a na lewo ( niewiem :) ) często służy jako saperka "Nie, żebym się czepiał. Czy na współczessny cmentarz też z psem chadzasz?Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 Suka której już nie mam.Rasa:AmstafPłeć:sukaInteligencja zależnie od sytuacji:Jak trzeba wejść na kolana, albo łóżko kiedy nie wolno, wysępić coś do żarcia, Ukraść masło z kuchni:bardzo wysokaJak coś zbroiła, albo coś się od niej chcę:brak, nic nie wie nic nie rozumie, głucha ślepa.Wiek: około 2 lataUmiejętności:zdjęcia kagańca, ukradnięcie masła, wejście na łóżko żeby nikt nie zauważył.Zdolności nadprzyrodzone:puszczanie gazów w czasie snu i wydawanie niesamowitych dźwięków.Ulubione: zajęcie spanie, jedzenie, zabawa.Na zdjęciu w pozycji bojowej zachęcającej do zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.