Skocz do zawartości

cześć wrocławiacy vol . II

marecki.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wychowałem się w Zawierciu i mieszkałem do 21-roku życia.Natomiast Ciągowice,Turze,Łazy {miasto kolejarzy}i inne wichurki znam jak kieszeń swoją hehehe...A co,masz tam jakąś familije?
  • Odpowiedzi 209
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
witam wszystkim którym miano wrocławiaków z urodzenia lub innego skojarznia się należy...jako że deptanie chodników jedynie znudiło mnie starsznie a i magnezu pokłady ograniczyły poważnie...postanowiłem z lekka się wyciszyć...i odnalazłem w sobie od dawna zdeaktywowane zalążki takiego stręczycielstwa" dziejowego...pomocy jednak mi trzeba...na początek jakieś słowo dobre...haha..a tak poważnie namiar na sprzęt właściwy we Wrocławiu ( White's XLT np.)..a potem może ktoś obejmie jakiś taki nademną oczywiście nie mecenat (bo finansowo prawie niezależny jestem) ale etat jakiegoś mentora...mistrza..w sprawach wiadomych...
Napisano
no tak..hmm..na podzamczu już chyba wszyscy rozmarzeni tacy przelewają w błogościach niebytu jakie mara oferuje browarków rzędy niezliczone..no to ja sobie poczekam..przycupne...w samotności nos sobie eksplorować będę...a jak ktoś znajdzie chwilę i będzie jeszcze do tego znał odpowiedz czy we Wrocku można nabyć jakieś fajne wykrywki..to będę wdzięczny...
Napisano
past...przestawiam się na kanał komunikacji bezpośredniej...udrazniam swoje e-mail-owe zasoby...i dzisiaj zaatakuje Cię jescze tak w okolicach godziny 16tej..
Kudłaty..dzięki za zaproszenie...jednak w nieśmiałości swej pogrązony muszę odmówić..jeszcze dwie sesje u p. psycholog...pełna akceptacja prawej dłoni...i kto wie może będziemy mieli okazje pokopać razem...a tak na poważnie mam nadzieje że już niebawem tak się stanie...Past i Kudłaty ..dzięki za odpowiedz..Wasza reakcja pozwoliła na powiększenie mojego konta jest już 3:0 dla adamto...czuje się jak pogromca Realu Madryt...
  • 2 weeks later...
Napisano
w ostatni tydzień pazdziernika jest wyprawa na linie mołotowa , organizowana wspolnie z towarzystwem miłosników fortyfikacji z krakowa
jesli jest ktos chetny pochodzic po takim ruskim MRU to zapraszam !!!!
gdyby ktoś jechal z wroclawia samochodem chetnie bym sie zabral :) ( paliwko do spolki )
pzdr !!!!
Napisano
nikt nie jest zainteresowany linia molotowa ??
szkoda :( myslalem ze bedzie to co dla niektorych nielada gratka
w kazdym badz razie propozycja jest aktualna
pzdr !!!!
  • 2 weeks later...
Napisano
Wraith czy ty jeszcze jesteś we Wrocku czy już pojechałeś? Bo Kocur coś nie pamięta jak mu mówiłeś, czy jedziesz w poniedziałek czy wtorek. Kiedy wracasz??
Napisano
Witam! Pozdrawiam ekipe kopaczy z Irlandii!! he he he jest dobrze tylko wyrkwyki brakuje a miejscowek to od ..... ;-) sami wiecie, bardzo duzo i jeszcze wiecej. no to pozdro dla Was!:-)
  • 4 weeks later...
Napisano
Kocur dopiero wczoraj wieczorem doszedł do siebie. Co ty mu za trutke daleś Kudłaty? Do tego jeszcze na chacie sie doprawil. Jeszcze obalił 0,5 literka czystego spirytusu sam. Byś widzial jak on wyglądal.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie