miro5671 Napisano 31 Sierpień 2005 Napisano 31 Sierpień 2005 Wychowałem się w Zawierciu i mieszkałem do 21-roku życia.Natomiast Ciągowice,Turze,Łazy {miasto kolejarzy}i inne wichurki znam jak kieszeń swoją hehehe...A co,masz tam jakąś familije?
marecki. Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Napisano 31 Sierpień 2005 niemam :) ale mogłem miec i mieszkac tam 20 lat temu :):):)
miro5671 Napisano 31 Sierpień 2005 Napisano 31 Sierpień 2005 Rozumiem.Dwadzieścia lat temu to ja wyjechałem z Zawiercia. Pozdro.
KudłatyHD Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 Kiedy kopiemy we Wrocku. Yowheris jak masz z czasem w tym tygodniu???
YoWheris Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 W tygodniu to tylko po 19.00,. Jak chcesz to Kocur z Wraithem dziś kopią, możesz się skontaktować z nimi i razem może pokopiecie.
miro5671 Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 Ja mam bardzo dużo roboty.Jak coś wygospodaruję z czasem to dopasuję sie do was...
miro5671 Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 Kudłacz...Wstępnie możemy się ustawic na łąki ok. soboty o 8.00.
KudłatyHD Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 Ja dziś kopałem na osobowicach ale tylko jeden pocisk wyszedł:(
KudłatyHD Napisano 9 Wrzesień 2005 Napisano 9 Wrzesień 2005 Mirka w sobote nie bedzie wiec wykopki odwołane. Może gdzies smigne na poletko. Kopacz może gdzieś wyskoczymy razem>????
adamto Napisano 14 Wrzesień 2005 Napisano 14 Wrzesień 2005 witam wszystkim którym miano wrocławiaków z urodzenia lub innego skojarznia się należy...jako że deptanie chodników jedynie znudiło mnie starsznie a i magnezu pokłady ograniczyły poważnie...postanowiłem z lekka się wyciszyć...i odnalazłem w sobie od dawna zdeaktywowane zalążki takiego stręczycielstwa" dziejowego...pomocy jednak mi trzeba...na początek jakieś słowo dobre...haha..a tak poważnie namiar na sprzęt właściwy we Wrocławiu ( White's XLT np.)..a potem może ktoś obejmie jakiś taki nademną oczywiście nie mecenat (bo finansowo prawie niezależny jestem) ale etat jakiegoś mentora...mistrza..w sprawach wiadomych...
adamto Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 no tak..hmm..na podzamczu już chyba wszyscy rozmarzeni tacy przelewają w błogościach niebytu jakie mara oferuje browarków rzędy niezliczone..no to ja sobie poczekam..przycupne...w samotności nos sobie eksplorować będę...a jak ktoś znajdzie chwilę i będzie jeszcze do tego znał odpowiedz czy we Wrocku można nabyć jakieś fajne wykrywki..to będę wdzięczny...
past Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 napisz do mnie na mail , bo jak podam adresy sklepów we wrocławiu to ktoś mnie oskarży o reklame :-(
KudłatyHD Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 Past sie wkońcu obudził:))))Adamto może pojedziesz z nami do ogrodzieńca??
adamto Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 past...przestawiam się na kanał komunikacji bezpośredniej...udrazniam swoje e-mail-owe zasoby...i dzisiaj zaatakuje Cię jescze tak w okolicach godziny 16tej..Kudłaty..dzięki za zaproszenie...jednak w nieśmiałości swej pogrązony muszę odmówić..jeszcze dwie sesje u p. psycholog...pełna akceptacja prawej dłoni...i kto wie może będziemy mieli okazje pokopać razem...a tak na poważnie mam nadzieje że już niebawem tak się stanie...Past i Kudłaty ..dzięki za odpowiedz..Wasza reakcja pozwoliła na powiększenie mojego konta jest już 3:0 dla adamto...czuje się jak pogromca Realu Madryt...
marecki. Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Napisano 29 Wrzesień 2005 w ostatni tydzień pazdziernika jest wyprawa na linie mołotowa , organizowana wspolnie z towarzystwem miłosników fortyfikacji z krakowa jesli jest ktos chetny pochodzic po takim ruskim MRU to zapraszam !!!!gdyby ktoś jechal z wroclawia samochodem chetnie bym sie zabral :) ( paliwko do spolki ) pzdr !!!!
marecki. Napisano 1 Październik 2005 Autor Napisano 1 Październik 2005 nikt nie jest zainteresowany linia molotowa ??szkoda :( myslalem ze bedzie to co dla niektorych nielada gratka w kazdym badz razie propozycja jest aktualna pzdr !!!!
Wraith Napisano 1 Październik 2005 Napisano 1 Październik 2005 ja tam bym pojechał, niestety wypadam za tydzień do Irlandii, zarobek... no i oczywiście nieoficjalnie w weekendy coś się pokopie:-)
YoWheris Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 Wraith czy ty jeszcze jesteś we Wrocku czy już pojechałeś? Bo Kocur coś nie pamięta jak mu mówiłeś, czy jedziesz w poniedziałek czy wtorek. Kiedy wracasz??
general1006 Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 czołem Kocur to jest gigant i mało co pamięta z ostatniego wyjazdu. Wrait już pewnie na miejscu. Wraca może za poł roku. pozdr.
Wraith Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 Witam! Pozdrawiam ekipe kopaczy z Irlandii!! he he he jest dobrze tylko wyrkwyki brakuje a miejscowek to od ..... ;-) sami wiecie, bardzo duzo i jeszcze wiecej. no to pozdro dla Was!:-)
past Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 Wraith tylko za magazyny IRA się nie bierz
KudłatyHD Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 O cholera ale daliśmy wczoraj u mnie w palnik. Był Kocur, Yo Wheris. Razem 11 osób:D
YoWheris Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 Kocur dopiero wczoraj wieczorem doszedł do siebie. Co ty mu za trutke daleś Kudłaty? Do tego jeszcze na chacie sie doprawil. Jeszcze obalił 0,5 literka czystego spirytusu sam. Byś widzial jak on wyglądal.
KudłatyHD Napisano 15 Listopad 2005 Napisano 15 Listopad 2005 Heheh, no ładnie,ja tez byłem nieźle zrobiony.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.