Skocz do zawartości

cześć wrocławiacy vol . II

marecki.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Wraith tylko że musimy obserwować pogodę, ponieważ jeśli tak dalej będzie to się potopimy z piszczalkami a znajdzie nas dopiero następny poszukiwacz.kiedy dostanie sygnal, a to nasze wykrywki,hehe.
Napisano
pogoda beznadziejna to fakt, chyba nic z poszukiwań nie wyjdzie w tym tygodniu heheh. Zanim wyschnie ziemia to troche potrwa. Moze w poniedziałek wyruszymy z wieczora??
Napisano
YoWheris hiehie jak się potopimy to Kudłatego wykopią pierwszego bo będzie dawał największy sygnał po puszkach od browara schowanych w kieszeniach he he he ;-) Poniedziałek może być!:-)
Napisano
No, ranono wstaję a tu sloneczko ciska mi się do okna. I tak sobie myślę że jesli caly dzień będzie tak świecić i jutro też tak samo, to jutro można na pola wyruszyć. Wraith, Kudłaty, co wy na to? A dziś ładnie na koncercik, na Lady i IRĘ. Piwko się poleje. Chyba że gdzieś jakąś chatę pustą znajdę.
Napisano
panowie zejdźcie na ziemię z tych chmielowych krzaków. Może jednak zastanowimy się nad spotkaniem??

Tylko błagam z minimalnym udziałem chmielu" izboża" bo potem są problemy z przypomnieniem sobie o czym my do cholery gadaliśmy.
PS. W przypadku Kudłatego to minimum to chyba 10 puszek znając jego pojemność :-))
Napisano
Pogoda pięknotka...;-) Aż mnie nosi żeby za chwilkę wyskoczyć gdziesik;-)
Ehhh... YoWheris pewnie że można jechać :-) jak pola będą przemoczone to wyskoczymy do lasu, parę miejsców jest
past dawaj termin i miejsce, ja myślę że udany byłby dwudniowy wyjazd.
Napisano
Ja w sobote z rańca smigam na złoty Stok więc mnie nie będzie:((
Yo Wheris będziesz dziś na Polach Marsowych??
Mirek dzisiaj chyba będzie na koncercie.
PS
Dobrze Past oceniłes moje minimum hehehe
Napisano
Ja jutro chcę jechać choć nie wiem jaki będzie mój stan, właśnie poginam na pola marsowe:-) A tam może być hardo hiehie..;-)
Napisano
Wraith, Kudłaty, jedziemy dziś? Dajcie znać. Ja będę mógł dopiero po 19, bo tak z roboty wrócę. Ewentualnie dojadę do was. Wraith masz jakieś dobre miejsca od strony Bielan? Nie ma sensu gdzieś daleko jechać, z braku czasu. Czekam na odpowiedź. Pozdrowienia.
Napisano
YoWheris miejsców przy Bielanach niestety nie znam. Ja dziś muszę siostrę odwieźć po godzinie 22, musiałbym wcześniej zjeżdżać, kurka nie wiem czy się opłaca. Może w takim razie jutro na dłużej?
Kudłaty oj podpadłeś mi wczoraj, podpadłeś;-P
Napisano
Jutro jadę na podboje wielkopolski.Trasa: Leszno - Kościan - Poznań. I niestety nie dam rady jutro. Przyjeżdżam dopiero w poniedzialek. Więc dopiero od wtorku mogę coś pomyśleć o wypadzie.Daj znać czy masz ochotę na przyszly tydzień. Może Kudlaty się nie wykruszy?A Kudłaty jak wczoraj wyglądał. Kudłaty - nie bylem wczoraj na marsowych, wyskoczylem z piszczałką, ale tylko plomba Breslau" i łyżeczkę srebrną. Reszte to duperele które wyrzucilem. Aha i jeszcze kawalek zapinki z pruską koroną.
Napisano
Kudłaty.Ty w przyszłym tygodniu za wiele nie planuj....Wiesz,że w czwartek rano znikamy na jurajskie skałki i zlotowe ognisko...P.S. I żebyś mi ryja nie zalał w środe,bo będziesz zdychał po drodze...
Napisano
A co z wtorkiem? past jak tam praca, może byś się przyłączył? jedziemy prawdopodobnie wieczorkiem bo YoWheris pracuje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie