ignatko Napisano 26 Kwiecień 2005 Napisano 26 Kwiecień 2005 Witam to ja tak kasika dostałem wpier...... i to jeszcze jak starszy latał i szukał zbąkanego dziecia a ja sobie grałem w piłe .Teraz pracuje w rtg i mniej wiecej wiem jakie skutki odniosło to picie płynu Lugola.Pozdro.
JarekR Napisano 26 Kwiecień 2005 Napisano 26 Kwiecień 2005 HEH....Pamietam sprawną akcję nocną milicji i straży pożarnej - wygnali całe miasto do rejonowych przychodni a tam wstrętny płyn + nerka (na wszelki wypadek) parę lat później włóczyłem się po okolicach Augustowa (teren najwiekszego skażenia) efekt? kłopoty z tarczycą (miałem wątpliwą przyjemność łykania efektu pracy naszego jedynego reaktora atomowego) a teraz wizyty co pół roku u endokrynologa.... taki prezent od braci Moskali i pamiątka po matuszce Rasyji
woytas Napisano 26 Kwiecień 2005 Napisano 26 Kwiecień 2005 moze ktos potwierdzi to co napisalemMoj kolega z sokółki opowiadal mi ze owej nocy czy moze nastepnej wygoniono ich wszystkich z chalup - spedzono do przychodni i tam wmuszono lugole, nad miastem lataly samoloty i spryskiwaly ulice jakims swinstwem, bylo pelno wojska w op -1 -wzorcowy przyklad jak dzialac w trakcie wybuchu bomby atomowej.. Przez kilka dni rynsztoki ociekaly od jakiejs szaro-burej cieczy..
obert8 Napisano 26 Kwiecień 2005 Napisano 26 Kwiecień 2005 do yoonego chlopaki sprawdzali to po poludniu jak byl jakis przeciek akurat moglismy w wojsku sluchac zachodnich stacji radiowych WOPK Lacznosc a stalem we Wiewiorczynie k Lasku
Kris01 Napisano 26 Kwiecień 2005 Napisano 26 Kwiecień 2005 tak wszystkie dzieciaki były faszerowane" jodem, który się psu na bude zdał a wojsko i milicja stały kilkanaście godzin w Warszawie obstawiając" pochód pierwszomajowy. Nikomu nic nie powiedziabno o jakimkolwiek zagrożeniu. Dobrze, że szwedzi informowali o zagrożeniu. Dziękuję tow. Jaruzelski i tow. Kiszczak za humanitarne potraktowanie podwładnych. Pochód był piękny - szedł długo bo w kółko :))
michu69 Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 Cholerka moja żona była w 4 miesiącu z najstarszym .Przeszliśmy przez ciąże z oogromnym cykorem ale chłopak w życiu kataru niemiał.Ciekawe czy to przez Czarnobyl???
herrmateuss Napisano 30 Kwiecień 2005 Napisano 30 Kwiecień 2005 Ja miałem wtedy nieco ponad 3 miesiace . Moja matka mówiła , że strasznie ryczałem i niechciałem wyjsc na dwór. Na drugi dzień zdechło nam drzewko morelowe najpierw zwijając sie a potem tracac liscie. Ale i tak wiadomo ,że ajlepsze było wino Sofia rok po Czarnobylu"
swojak Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 Indian Thief zapodał mi trojana w swoim linku. UWAŻAJCIE!!!
swojak Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 A ja pamiętam pochód, mój supersweterek w niebiesko- białe pasy, mamę wśród położnych i to cholerne gorąco i słońce jak w mozambiku.
swojak Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 yoony moim zdaniem dał zarąbisty przykład jak powinien każdy forumowicz w takich sytuacjach działać, tzn dawać info, co i jak.
garbaty Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 Katastrofa w czernobylu zdarzyla sie 22 lata temu,a nie 19 jak pisze jagoda.Pozdrawiam
AK77 Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 garbaty obódź się, jagoda ten post pisał 3 lata temy. Wiec wtedy było akurat 19 lat.Pzdr
thomson Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 A ja pamiętam jak nie mogłem jeść truskawek ani salaty. Jakies dziwne to lato było wtedy.
ciorny Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 A tu dodatkowe zdjecia mojego kolegi z wypadu do Czarnobylahttp://www.pustostany.pl/pripyat1.htmTo byl studencki wyjazd z UW w zeszlym roku Wiec w tym roku tez pewnie bedzie to jak ktos obrotny to moze sie zabrac Wyjazd kosztowal chyba kolo 700 zl
scapa flow Napisano 8 Kwiecień 2008 Napisano 8 Kwiecień 2008 warto odwiedzic rowniez stronke:www.opuszczone.com
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.