wons Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 żelaztwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 kilka porcelanowych korków.pozdr i udanych łowów w czasie długiego weekendu.wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 może nie takie świeże ale z przed tygodnia. co to za łopatki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 i taka sobie skrzyneczka z zawartością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 Etui na zapałki z wczoraj po podczyszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 Okazało się, że to nie wytwór jakiegoś radzieckiego sołdata, jeno polskiego jeńca wojennego z pobliskiego oflagu. A to co wzięliśmy za rok, to napis Oflag II D" (Gross Born). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 W dodatku z inicjałami właściciela S.Z.( chyba inicjałami?) Niedaleko było mydełko do zębów" z Warszawy - widoczne na fotce powyżej, oraz zakrętka od polskiej manierki.pozdr.wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 Dziś na godzinkę skoczyłem na słabiutkie pola :- łuska Mauser- 20 gr z 1949 r.- 10 gr z 1949 r.- 50 gr z 1965 r.- mnóstwo śmiecipzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 Aha ,jeszcze wyszedł taki MIG-15 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 no to widzę że nie jestem jedynym posiadaczam takiego mig-a :)... widać drugi taki rozbił się pod Gadańskiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 Wiem jeszcze o dwóch takich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gibki9 Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 a to dzis na austryjackich okopach,moze ktos wie do czego sluzylo to pudeleczko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gibki9 Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 zdjęcie z boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gibki9 Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 no Panowie i Panie. Darz dół! i do wieczora! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 Witajcie!! Te mareczki czekały na mnie pół roku, w tym samym miejscu, pisałem już gdzie się je znajduje, liczyłem na pomoc kolegów.... :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 A to sprzed tygodnia- pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wittman Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 1 maja Bzura I wojnajak zwykle wypadlem najslabiej, ale miejscowka jest super i fant na fancie jak widac niezle przemieszane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 Witam.Oto moje dzisiejsze fanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 I fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 Dziś największe szczęście miał wons we własnej osobie. Usiadł sobie na brzegu dołu, żeby odsapnąć i spod tyłka mu wyleciała ta oto blaszka ze stalagu 302 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 Ale to nie był koniec. za jakiś czas wyciągnął tę oto szturmówkę. Ma urwany u dołu zaczep i była naprawiana zwykłym stalowym drucikiem w epoce, co zresztą widać na zdjęciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 No i całość. Lizak żandarmerii po lewej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.