Skocz do zawartości

Luger z allegro jak czyścić?

Blomberg

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam za słowo pilnik- ten młot uzbrojony był raczej w szlifierko polerkę! Kidyś taki idiota sprzedawał na kole wykopkowego snajperskiego mausera z lunetą (prawdziwe cudo !) miał też mosiny wz.1907 (raczej nie często spotykane) w następnym tygodniu sprzedawał to samo ,ale po potraktowaniu tego ...aż mnie szlag trafia!!!zapytałem się go wtedy gdzię sa kanty na komorach carskich mosinów ( o biciach już nie wspominałem) mauser wyglądał tak ,że na samą myśl o nim łzy leciały mi z oczu przez następny miesiac. A ten kretyn odpowiedział mi na to ,że bez rdzy i wyczyszczone!!! :((( sprzedają się lepiej i za większą kasę! A najgorsze jest to ,że ten cymbał miał wykrywacz, znajdował naprawdę super fanty , a potem to wszystko po jego zabiegach nadawało się niestety tylko na złom !!!

• 5 months later...
Człowieku młotek to najmniejsze ze zmartwien...... Jakis imbecyl traktował go albo pilnikiem allbo papierem sciernym (albo co gorsza i jednym i drugim) Ja popieram zdanie mojego poprzednika radzącego iż należy lugera zakopać na ok 3 tygodnie i co jakiś czas moczyc glebe... potem radze elektrolize... Szkoda ze trzeba zaryzykować pogorszenie stanu pistoletu by moc naprawic to co ktoś (juz nie nazwe go tak jakbym chciał bo 13-sto latkowi nie przystoi)zepsuł przez nadgoriwosc i głupote... Ale jak to mowią: głupich sie nie sieje, sami sie rodzą..."

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie