wons Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Sorki za zamieszczenie tej samej fotki dwa razy - w odkryciach i tu, ale przynajmniej nasz wątek będzie bardziej kolorowy:) Haki, byliśmy w tym samym miejscu, o którym u Ciebie rozmawialiśmy. Zeszło nam tam tylko 2 godzinki, ale trochę wyszło. Praktycznie sygnał za sygnałem - tylko że większość to odłamki. Przeczy to wszelkim śladom i opiniom o tym kotle. Środek lasu i dobrze widoczne stanowiska. Zresztą, jak Sz. wróci do domu, to do Ciebie wpadniemy i pogadamy. Teraz nie mam już czasu, bo sesja już tuż tuż i trzeba się wziąć za NAŁUKĘ :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 Haki, byłem tam wczoraj. Wygląda to na jakieś obozowisko. Widoczne ziemianki, ale jeszcze ich nie przeglądałem. Całośc otoczona płytkim okopem. Masa drobnicy i odłamków. Kilka stanowisk mg - kupki stalowych łusek... Wygląda to tak, jakby ktoś ich zaskoczył w obozowisku. Różności wychodziły, zresztą opowiem Ci jak się zobaczymy. Co ciekawe jestem tam pierwszy - teren nie skopany i np. resztki puchy od maski leżały przykryte tylko mchem. Niestety nie przetrwała. Pokładam duże nadzieje w ziemiankach. Nie zdążyłem ich przekopać, bo lunął deszcz, a znalazłem je dosyć późno. Następny wypad w to samo miejsce.pozdr i do zobaczyska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 Haki, Szymon wrócił. Tylko zaczęła się ścinka w naszym miejscu...:( Chwilkę musimy poczekać. Sprawdź skrzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 19 Lipiec 2005 Share Napisano 19 Lipiec 2005 Haki odezwij się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 2 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2005 Wonsy Odzew!!!!! Mieliście przyjść, ja chyba przeprowadzę ekspedycję karną i Was spacyfikuję. Kiedy przyjdziecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 haki, co z Tobą, nie łodzywasz się... doszły zdjęcia ze zawodów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Witammam pytanie do ekipy z Połczyna Zdr.:Czy widaomo czy wasz urząd miasta zamierza podjąć jakieś kroki w stosunku do sprawy pomnika ppłk Tałdykina ? Dziwne sie wydaje to ze nie jest nawet ujęty na mapie miasta i nie ma zadnej wzmianki na urzedowej stronie. Rozebreali go złodzieje i co problem zniknął ?PozdrawiamLobo-26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.