hakas Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Jestem szybszy Wonsy :-{) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Szybszy nie znaczy lepszy...W każdym razie załatwione. Fotki Twoich skarbów" zrobione więc tylko ja dawać. narka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2005 to kiedy spotkanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Jeśli chcesz wpadnij do nas po pietnastej w piątek, dogadamy się odnośnie wyjazdu w teren i odbierzesz zdjęcia. Reszte dogadaj ze starszym z wonsów, bo ja już w Koszalinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Kiedy masz nockę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Cze Haki. Dziś Sz. ma nockę, a ja siedzę u niego. Byliśmy dziś godzinkę w miejscu przebicia się niemiaszków... Swoją drogą fajne fanty wyszły Ci wczoraj, jak słyszałem.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 26 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Jak tam w majówkę będzie jedziemy gdzieś w długi wekend czy uderzacie na południe? A w tym tygodniu nockę masz? A co do fantów to i owszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Witam,Wiem Panowie ze czesc z Was jest z Połczyna Zdroju zatem mam takie drobne pytanie odbiegające od tematu. Poszukuję zdjęć pomnika ppłk Jana Tałdykina dowódcy 1 PLM Warszawa" który zginął podczas lotu bojowego nad Bad Polzin. Pomnik znajdował sie na wylocie na Drawsko Pom. (Złocieniec) z prawej str.Z góry dziękuję za pomoc.PozdrawiamLobo26 (Tomek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 28 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Witam Lobo26 ! Masz problem sznurki go rozebrały na złom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Hakas ma rację, byłem tam dzisiaj, pozostały tylko betonowe podstawy i mnogo korków od win :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Panowie ale czy żadnych zdjęć nie posiadacie z okresu gdy cały był ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 się zorientuję, może ktoś ze znajomych.. jak coś to dam cynkpozdrWoNs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Haki,w ten Week pewnie ciśniesz na uczelnię, czy się mylę?a co do majówki to się gdzieś wyskoczy, tylko musimy się zgadać zaproponuj kiedy wpaść do Cię, i zaplanuj miejscekierując się swym nie zawodnym do tej pory nozdrzem :)WoNs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 29 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2005 Nie cisnę- jedziemy w niedzielę na wykopeczki? dzisiaj wieczorkiem u mnie się spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 Haki, byliśmy na śmietnisku i taka odznaczka wyszła. Reszta fotek w nowych fantach albo u nas w domu ;) .Dlaczego nie przyszedłeś do Sz. na nockę? czekaliśmy.lobo26 - doszło zdjęcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 5 Maj 2005 Autor Share Napisano 5 Maj 2005 Co robicie jutro wieczorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 6 Maj 2005 Share Napisano 6 Maj 2005 Dziś Sz. ma nockę, możesz przyjść. Obgadamy mowe miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 6 Maj 2005 Autor Share Napisano 6 Maj 2005 OK jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 Haki, co tam u Ciebie? My ostatnio trochę zalatani jesteśmy i nie byliśmy tam, gdzie zu Ciebie uzgadnialiśmy. Jak na razie trzaskamy śmietnisko.A z boku fotka naszego herbu... z Polziner Zeitung:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 29 Maj 2005 Share Napisano 29 Maj 2005 Haki, nie udało nam się wyrobić na czas, dlatego nie wpadliśmy. Ale sezon się dopiero zaczyna, niedługo wakacje i troszkę więcej czasu. Tak więc... do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 31 Maj 2005 Autor Share Napisano 31 Maj 2005 Może jutro wieczorkiem się spotkamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 Haki, na weeekeeend nas niema. A w poniedziałek wracam tylko ja, Sz. zostaje. Tyle, że ja jadę do szkoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 3 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2005 Witam ja też do szkoły gonię przejdz na normalną skrzynkę to pogadamy. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Haki, to kiedy jadziem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 6 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Do kończ czrwca mam zjazdy co tydzień. A potem zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.