Zientas Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Napisano 17 Kwiecień 2005 Jestem własnie o krok od zakupu jednego z wymienionych w temacie wykrywaczy. Interesują mnie monetki" (na militaria mam starego dukata :P).Interesują mnie wady i zalety. Liczę na opinie użytkowników.Proszę pomóżcie mi podjąć decyzje!Z góry serdeczne dzięki!Zientas
Zientas Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Napisano 27 Kwiecień 2005 No więc sam sobie odpowiem.Po wielu godzinach przeglądania wszelkich wątków i stron na int. zdecyduję się raczej na ACE 250, ponieważ:- jest zasilany paluszkami" - a ja już mam wszelkie aku i ładowarki - więc infrastruktura jest gotowa,- ma większe zasięgi (wg obiektywnych testów na jednej ze znanych tu stron),- trochę bałem się, że nie ma płynnej regulacji, ale widzę, że nawet najdroższe modele G. mają przyciski więc się przekonałem,- ma chyba więcej trybów pracy... i ajerów" :PNo takie to argumenty mnie (laika) przekonują...Może macie coś do dodania na +" lub -" jednego i drugiego?
VanWorden Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 Zientas - trochę na forum już było o ACE250 więc jeszcze poszperaj ale osobiście też wybrałbym raczej ten wykrywacz.. Mało co może się z nim równać jeśli chodzi o cene i możliwości..PozdrawiamVWPS. Podoba mi się Twój sposób przekonywania:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.