bastus0 Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2005 ....bo w sondzie na stronie głównej sa dwa odnosniki do ursztynowej komnaty".....pzd bastus0 (hihihi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 w sumie są dwie oryginał (nieodnaleziony) i kopia (niedawno otworzona w Carskim Siole) :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 jakby policzyc te komnaty zatopione, spalone schowane zakopane to by paredziesiat ich wyszlo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastus0 Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2005 ...hmmm a tak na powage maxikasek to może masz gdzies więcej info po polsku na temat tej skopiowanej?...hmmm chyba jest to jakaś miniatura...( nie mylić z denaturą hehe ) ! pzd bastus0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał ł Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 nie miniatura tylko full sizelicząc moją w piwnicy to są trzy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopi Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Witam.To czyżby ta moja to czwarta?PozdrawiamKopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Oho moja to piąta! Stoi u mnie w gabinecie. Powiem wam ze kolor bursztynu jest kojący i redukuje zmęczenie:).pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.