Indian Chief Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Napisano 11 Kwiecień 2005 Czy ktoś wie od czego jest to koło? Dziwne takie z maleńką felgą.
luger Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 Wygląda jakby je gospodarz z lotniska przytoczył.
Indian Chief Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Napisano 11 Kwiecień 2005 Tak mi sie właśnie skojarzyło... Siakkieś samolotowe to kółko...
herrmateuss Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 trzeba bylo zrobic foty z bliska.Pewnie z jakiegos ruska ale jesli to była by fulda albo continental to zagadaj z chłopem bo warto było by miec taki fancik
Indian Chief Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Napisano 12 Kwiecień 2005 Wiesz jak to jest z małorolnymi...ten na podwórku to ma kampanie wrześniową". Te furę wyczaiłem kilka lat temu i te koła rzuciły mi się od razu w oczy. Furmanki nie uzywa chyba ale kto go tam wie, to straszny cfaniak... Tylko co ja z takim fanciorem zrobie? Najsmieszniejsze że oo lotniusku w poblizu nie słyszałem ale polowych to była masa... musze polookac troche. A może podjade tam niebawem..
KudłatyHD Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 Raczej napewno samolotowe, tylko poco komu taki fant heh, chyba, że wystawisz na allegro i jak ktos bedzie chcial kupić i dać odpowiednio dużo kasy to wtedy je odkupisz od rolnika heheh
herrmateuss Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 co jak co ale takie kolko jesli dobrze wyeksponowane dodaje klimatu pomieszczeniu :) Ja mam np w swoim pokoju smigiełko od JAKgiegos Jaka
Pytanie
Indian Chief
Czy ktoś wie od czego jest to koło? Dziwne takie z maleńką felgą.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.