Mlody Mauser Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Dobra proponuje załozyc nowy watek i sie porzadnie zmobilizowac bo wydaje mi sie ze grupa sie rozpada....Zgłaszajcie tu swoje pomysły uwagi itp.Jak cos to mail kom i GG:3404212 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 dobra mlody jak sie rozpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2005 No z deczka sie rozpada.....ale nic....ŁACZCIE SIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Heh to ładna wyprawa. Mam nadzieje ze w przyszły weekend znowu gdzies skoczymy. aha w piątek w tawernie tradycyjnie 18-19.Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Jasne bo mlody mysli ze grupa sie rozpada bez integracji nie ma grupy a integracja jest w TAWERNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Młody a twoim zdaniem czy się objawia rozpad grupy? Bo moim zdanie wszystko jest w najlepszym porządku. Ludzi poprostu nie mają zbyt wiele wolnego czasu. A na spotkania przychodzą regularnir za wyjątkiem mnie. Także integrujemy się w piatek w tawernie i mam nadzieje ze w weekend na kolejnej wyprawie.Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 integracja jest wieksza nad kuflem piwa zapewnie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 MLODY NIELETNI JESTES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Niema zadnego rozpadu po prostu kazdy jezdzi jak ma czas nic na sile A w Tawernie spotykamy sie cala ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalfas Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Na długi majowy weekend ( ten pierwszy )jadę nad Kolorowe Jeziorka, jest taki wątek w spotkaniach.Szukuje się tam fajna impreza. W najbliższą sobotę i niedzielę jadę na bunkry. Nie mam wolnych miejsc w aucie, ale jak by byli chętni z drugim samochodem to byłoby fajnie.W piątek postaram się wpaść.pozdrowieniaKalfas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 ?????kto mnie uswiadomii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bunkerites_banditen Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Kalfas na jakie bunkry jedziesz ?? można wiedziec ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 ile masz lat yoony ze trzeba cie uswiadamiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Cóż yoony sprawa wygląda tak zebrało się wkońcu w miescie łodzi kilka osób i razem organizują wykopki, a w tak zwanym między czasie spotykamy sie co drugi piątek w Tawernie na rogu ulic Stefanowskiego i Radwańskiej.Siedzimy pijemy piwo (młody z racji ze jest nie letni - cole) gadamy o pierdołach i umawiamy się na kolejne spotkania.Pozdr MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalfas Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 bunkerites_banditen - jadę na MRUpozdrowieniaKalfas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 hejamoze wiecie czy coś sie działo w czasie 2 wojny w lesie łagiewnickim? czy działał tak jakis partyzancki oddział który by uzywał polskiej amunicji. Łaziłem tam rano. Znalazło sie 2 łuski i kupa odłamków. Ktos jeszcze tam chodzi czy juz przekopane??? A dziur to było... takie po 60 cm. Kamieni nawywalanych kupa. nie wmówi mi nikt ze to dziki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 w lesie lagiewnickim to walczyli w 1914 a nigdy nie slyszalem o partyzantach wydaje mi sie ze za maly obszar lesny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 dobra to kiedy to spotkanko ????obert8 ale sie obsmialem czy cos poza bunkrami sie pojawia na tapecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 w piatek w tawernie na stefanowskiego o godz 18 1830 pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 kto jutro bedzie na spotkaniu efez w pracy a reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 obecny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 ok ja tez i mlodzian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 WitamNiestety przez najbliższe dwa miesiące w poniedziałek wtorek, czwartek i q... PIĄTEK od godz 16.00 do 20.30 mam zajęcia. Ale w ten weekend to z dziką chęcią się gdzieś wybiorę w teren więc ,w razie czego nie zapomnijcie o mniePozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 jestemPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 14 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Oki;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.