Skocz do zawartości

GRUPA ŁODZ 2

Mlody Mauser

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Młody a twoim zdaniem czy się objawia rozpad grupy? Bo moim zdanie wszystko jest w najlepszym porządku. Ludzi poprostu nie mają zbyt wiele wolnego czasu. A na spotkania przychodzą regularnir za wyjątkiem mnie. Także integrujemy się w piatek w tawernie i mam nadzieje ze w weekend na kolejnej wyprawie.
Pozdr. MJ

Na długi majowy weekend ( ten pierwszy )jadę nad Kolorowe Jeziorka, jest taki wątek w spotkaniach.Szukuje się tam fajna impreza.
W najbliższą sobotę i niedzielę jadę na bunkry. Nie mam wolnych miejsc w aucie, ale jak by byli chętni z drugim samochodem to byłoby fajnie.

W piątek postaram się wpaść.
pozdrowienia
Kalfas

Cóż yoony sprawa wygląda tak zebrało się wkońcu w miescie łodzi kilka osób i razem organizują wykopki, a w tak zwanym między czasie spotykamy sie co drugi piątek w Tawernie na rogu ulic Stefanowskiego i Radwańskiej.Siedzimy pijemy piwo (młody z racji ze jest nie letni - cole) gadamy o pierdołach i umawiamy się na kolejne spotkania.
Pozdr MJ

heja
moze wiecie czy coś sie działo w czasie 2 wojny w lesie łagiewnickim? czy działał tak jakis partyzancki oddział który by uzywał polskiej amunicji. Łaziłem tam rano. Znalazło sie 2 łuski i kupa odłamków. Ktos jeszcze tam chodzi czy juz przekopane???
A dziur to było... takie po 60 cm. Kamieni nawywalanych kupa. nie wmówi mi nikt ze to dziki.

Witam

Niestety przez najbliższe dwa miesiące w poniedziałek wtorek, czwartek i q... PIĄTEK od godz 16.00 do 20.30 mam zajęcia. Ale w ten weekend to z dziką chęcią się gdzieś wybiorę w teren więc ,w razie czego nie zapomnijcie o mnie

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie